Смех! Платената журналиститутка от ГЕРБ Калина Андролова се възмущава

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Калинчето постна поредна простотия на стената си във фейсбук. Явно няма какво друго да прави, освен да си заработва хонорарите от управляващите. А отвреме навреме дори безплатно се прежалва да наплюе някого.

 

Този път на мерника на Калинчето са продавачките и фризьорките, които си позволявали да ходят сополиви на работа. Тя, Калинчето, сополи няма, само тиня в главата си.

А, бе, патко заспала, тези жени за разлика от теб работят по цял ден, за да си изкарат хляба. За тях твоите джобни пари са месечния бюджет. Те не могат да си позволят да останат вкъщи, освен ако не са наистина много зле, защото ще изгубят работата си и заплатата си. И няма да могат да си плащат сметките. Ама това простата ти глава не го схваща, толкова си надута от пиедестала, който сама си си изградила в главата си. Само, че приличаш по-скоро на м@@@а, която се е изкатерила нагоре и задните й части лъсват отдалеч!

Няма нищо по-омерзително и гнусно от псевдоинтелигенцията, която си въобразява, че е черешката на еволюцията и си позволява да презира хората от народа. И ако трябва да бъда честтна, много повече уважавам една продавачка, която почтено си изкарва хляба, дори и сополива, отколкото една застаряваща алчна журналиститутка, която се смята за богоизбрана!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар