Гешев Караянчева Борисов

Смех! Платени ГЕРБ-Интелектуалци и творци в подкрепа на Борисов, Гешев, Караянчева и властта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Списъкът „Интелектуалци и творци в подкрепа на протестите“ вече събра над 500 имена. Много от подписалите бяха обвинени от „правилните“ медии и анализатори, че били псевдо творци. Дори, че било платено за въпросната подписка. Доказателства по гешевски няма, но това не е пречка пред внушенията.

Време ясно и високо да се каже истината.

 

Започва събиране на подписи в нов списък: „Интелектуалци и творци в подкрепа на Борисов, Гешев, Караянчева и властта“. Нека се види истинското положение.

 

ОТВОРЕНО ПИСМО

 

До:

 

Урсула фон дер Лайен, председател на Европейската комисия

Доналд Туск, председател на Европейската народна партия

Манфред Вебер, председател на групата на ЕНП в ЕС

Бойко Борисов, министър-председател и лидер на ГЕРБ

Цвета Караянчева, председател на Народното събрание

Румен Радев, президент на РБългария

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА!

 

През последните месеци живеем в условия на незаконни протести, които искат оставката на законно избраното правителство, премиера Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев и председателя на парламента Цвета Караянчева. Същите искат и оставката на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков. Стигна се до насилие на гости, участвали в предаването „Панорама“ заради изразена лична позиция.

 

Подбудители от месеци на тези агресивни форми на протест е т.нар. „Отровно трио“. В него влизат неуспели хора, комплексари, за които прокуратурата, МВР и самият премиер твърдят, че са платени от олигарси с повдигнати обвинения, които са укриват в чужбина. Твърди се също, в което не се съмняваме, че зад протестите стои президента Румен Радев, който иска да върне петолъчката на сградата на партийния дом, която днес е на българския парламент. Радев е проводника на руските интереси в България и е разединител, а не обединител, какъвто трябва да е държавният глава.

 

Управлението на страната постигна големи успехи в изграждане на демокрацията в България и в борбата с корупцията. Прокуратурата повдигна обвинения на олигарси и действащ министър, което не е правено досега в историята. Именно тези олигарси плащат за организиране на кампания срещу Борисов и Гешев. Манипулирани записи и снимки трябваше да опетнят името на лидера на управляващата партия ГЕРБ Бойко Борисов. Няма кой да повярва на скалъпени компромати.

 

Вътрешни и външни сили се опитват да спрат възхода на страната, да организират преврат срещу легитимната власт. Вижте магистралите, пречиствателните станции, метрото, красива София, свободно работещия бизнес, ниската безработица, ефикасното справяне на управляващите се с  COVID-19, щедро отпуснатите по 50 лева за пенсионерите. Всичко това е плод на усилията на тази власт. Резултатите са постигнати въпреки опитите да се внуши, че ГЕРБ управлява задкулисно с ДПС, а Борисов е в комбина с Ахмед Доган. Твърди се също, че изборът на Иван Гешев е плод на договорка между тези хора. Злостна пропаганда, неподкрепена с нито едно доказателство.

 

Настояваме за прекратяване на протестите веднага. Настояваме също за оставката на президента Румен Радев. Настояваме прокуратурата да започне разследване срещу организатори и участници в протеста, които са получили финансиране от олигарси и външни сили.

 

Нека подкрепим демокрацията и законната власт!

 

Следват имената на подкрепящите подписката.

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

И т.н.

 

Можете да заявите своята подкрепа за подписката и във Фейсбук.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар