Смех! Появи се близък до Борисов и ГЕРБ съдия, за да защитава спецправосъдието

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Извадиха на светло близък до Бойко Борисов съдия, за да защитава спецправосъдието. Става дума за бившия член на ВСС Димитър Узунов, който бе гост на сутрешния блок на БТВ. Според него делата за корупция по високите етажи на властта били много сложни и затова нямало присъди.

За да докаже, че все пак специализираният съд работи той даде пример с присъдите срещу Румен Овчаров и кметът на район „Младост“ Десислава Иванчева. Водещата напомни, че Иванчева не ее на високо ниво в държавната йерархия, а освен това няма окончателно влезли в сила присъди на последна инстанция.

 

Димитър Узунов реши да атакува, като отбеляза, че в момента риториката напомня тази от времето на Лаура Кьовеши. Припомни, че тя били обвинявана в различни неща.

 

Узунов онагледи как може да се подслушват политици като даде пример с изтеклите през лятото разговори между обвинения бизнесмен Васил Божков и депутат от левицата. „В този случай обект на разработка е обвинения олигарх, а не депутата. По този начин се случва подслушването на политици“, каза той.

 

„Във всеки съд, който разрешава използването на СРС-та се пазят документите за това“ заяви съдията. Започването на подслушване става с мотивирано искане. Това се налага при тежки престъпления. Според него използването на СРС-та е било по законовия ред.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар