Смех! Сидеров „намигна“ на Бойко за вота на недоверие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БСП искат вот, за който не са подготвени, коментира лидерът на “Атака”.

Волен Сидеров даде ясен знак, че неговата партия няма да клати правителството – поне не и при предстоящия вот на недоверие. БСП искат вот, за който не са подготвени, коментира лидерът на „Атака“ пред БНТ, който смени депутатската банка с място в Столичния общински съвет.

Той намекна, че ГЕРБ са си „опекли работата“ с вота. Не стана ясно обаче каква ще е тактиката на „Атака“ в Народното събрание –  гласуване „за“, въздържане, отсъствие на депутати?

Сидеров изтъкна, че ВиК мрежата не е оправяна 40 години, дори на места тръбите не били сложени. Според него „БСП трябва да критикува себе си, защото не поддържаха и не направиха това, което трябваше да бъде направено държавнически. Ние се занимавахме с деполитизация и махане на петолъчки, а трябваше да се направят промени“.

Лидерът на „Атака“ смята, че няма как в един мандат управляващите да се справят с всички проблеми. „Атака“ няма да гласува против правителството, защото това, което се кани и иска да дойде не знае какво да направи, обобщи той.

„Тези, които сега се бият, са две страни на един и същи медал – ГЕРБ и БСП прилагат една и съща политика. Дори и БСП да са на власт, няма да променят водената досега политика, смята Волен Сидеров.

И той като мнозинството коментиращи темата за ексминистър Нено Димов е на мнение, че е „хубаво е да покажеш, че можеш да вкараш министър в ареста, но има доста повече отговорни хора за кризата в Перник“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар