Смех! Слугата на Бойко и издател на ГЕРБ-Pik.bg’ Недялко Недялков заплашва гражданин (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Разследващият журналист и съосновател на ”Антикорупционния фонд” Николай Стайков бе подложен на силна вербална агресия, докато се опитва да заснеме митингуващите пред ВСС защитници на единствения кандидат за нов главен прокурор на България Иван Гешев. Това личи от ВИДЕО във Фейсбук профила на Николай Стайков, който е направил live за приятелите си в рамките на на 12 минути.

В края на ВИДЕОТО се вижда как под напора на бранителите на Гешев – Николай Стайков е изведен с полиция от охраняваната зона около сградата на ВСС.

Преди това обаче разследващият журналист е подложен на вербална агресия от издателя на сайта ”ПИК”, който е върл привърженик на Иван Гешев, а и на цялото управляващо мнозинство в България.

Недялков тръгва заплашително към Стайков и едва бива възпрян от следящите за реда. Вербалните му атаки звучат така: ”Големият мъж, бе, джендър, големият мъж си, бе, ти си големият мъж, бе. Много си як, бе, много си як, бе, джендърче, много си як, бе, много си як, бе, много си як, бе, много си як, бе. Ти ще ми паднеш, бе, ей! Знаеш ли като ми паднеш?”

Агресията на Недялков е след 3:05 във ВИДЕОТО

София / България

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар