Смех! Студентка би наглия Ботокс на изборите във Варна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Здравният министър проф. Костадин Ангелов, който е водач на листата на ГЕРБ-СДС във Варна, беше победен от студентка. Славена Точева, която е на 25-о място в листата, успяла да получи префернциално 6805 гласа.

 

Така тя оставила след себе се Ангелов, който събрал 5398 преференции, пише trud.bg. Точева владее четири езика, работила е като еколог в частния сектор и е едно от най-младите лица на ГЕРБ-Варна.

Интересна рокада се очаква и в листата на “Демократична България”. Поставената под №3 там общинска съветничка Стела Николова е получила 4131 преференции при 1487 за водача Стоян Михалев и 409 за втория Стелиян Севастиянов.

Стефан Апостолов обаче е абсолютен победител по този показател в Пиринско.

Той събира над 9 хиляди гласа лично за него, което автоматично пренарежда листата на ГЕРБ и той от последен става втори след водача Росен Желязков.

На миналите избори той отново бе последен и пак стана втори с преференции, но тогава имаше 7 хиляди гласа. Апостолов е син на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, той е известен като футболен съдия. А в региона спечели симпатиите на хиляди с факта, че през целия минал мандат като депутат даваше част от заплатите си за инвитро процедури на семейства без деца.

Младият политик е събрал подкрепа в цялата Благоевградска област, а не само в родния си град. На вота за него има близо 2000 преференция само от община Благоевград. Пробив прави и в община Гърмен, където също се радва на подкрепа и доверие от страна на избирателите. Дори и в село Рибново има свои поддръжници. А в родния си град Симитли има 5300 преференции.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар