Смешка от биографията на топ-лъжецът на България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малко да ви разведря с една от многобройните лъжи на мутрич, която ми излезе в спомените: „Приемането ми в партията бе много интересно. В деня на партийното събрание, когато трябваше да ме приемат в БКП (това бе задължително, защото бях командир на курс като курсант), имаше контролен мач на “Левски”. Аз влязох и казах на партийния секретар: “Ако може моята кандидатура да мине първа, защото има мач”.

Той пък се ядоса и започна да се възмущава. Аз му казах: “За мен “Левски” е по-важен!” и отидох на мач. В резултат на което не ме приеха. След 2 г. партийният комитет на школата направи запитване защо не съм член на БКП. И ген. Кипров, тогавашният шеф на института, чиито деца тренираха при мен карате, ме извика и ми каза: “И без това покрай дядо ти има проблеми, а сега и това изказване. Отивай да се извиняваш, че лошо!”.

Аз отидох и ме приеха.“ (“Монитор”, 03.09.2001). На тези приказки могат да вярват само комсомолците в ГЕРБ. Курсант от МВР, да каже, че пред партията предпочита мач на „Левски” , означаваше да остане без пагони и да работи най-много като пазач в някоя фабрика.

   Автор: Боряна Кожухарова, фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар