Смешникът ГЕРБджиков очевидно мисли хората за идиоти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Проф. Герджиков извади страхотен късмет, че първото му интервю днес съвпадна с това на Лозан Панов… та нямаме време да се занимаваме с опорката му, още не съм сигурна нагла или просто малоумна, че не бил кандидат на ГРОБ.

Пеевски не бил чак такова зло, Гешев не му е работа, битите под колоните младежи не представляват цялото общество, грешките на ГРОБ са натрупани поради дългото им управление.

Изобщо имало си органи за всички тия работи. А проф. Герджиков нямал орган, с който да повлияе на тези процеси, но щял да призове да работят заедно. Ще олицетвори единството на нацията. Ще ги призове да си подадат ръка. С други думи проф. Герджиков ще обедини ръце и органи. Представям си го отлично в тази роля. В ролята на главнокомандващ? Ммм, по-скоро не!

Мил човек е проф. Герджиков, благ, обединител, но работата е там, че ние не искаме повече да се обединяваме с тези органи. Защото те се обединяват с народа си вече 12 години от към… долната част на гърба. Много неприятно е това обединение. “Аз не съм кандидат на ГЕРБ, защото ГЕРБ не ми е поставял никакви условия”, вика.

За ректор на ректор на ректорите проф. Герджиков изглежда доста наивен. Ако беше обикновен гражданин щях да употребя друга дума. Не знам защо, но обожавам думата малоумен.
Или ни мисли нас за идиот$. И в двата случая не е добре работата.
заглавието е на редакцията*

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар