СМЕШНИ! Видни ГЕРБ патерици като „Възраждане“ на Костадин Костадинов стават част от партията на най – верният ДС агент Божо Димитров

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В България политическият живот отсрани може да изглежда и шарен, но всъщност все едни и същи личности много искат да са в политиката и то не за друго, а за да могат да получават едни пари по възможност повече, докато крепят някакви закони, които винаги ще са в ущърб на хората и докато за професор Божидар Димитров и другите агенти на ДС беше ясно, че със задействането на плана ” Искаме Президентска Република с Бойко Президент ” ще играят ва банк, то днес театъра стана пълен с обявяването и на другите участници в пиесата.

Самият професор Божидар Димитров ДС агент от 1975 до 1999 година е обявил в ефира на телевизия BIT в предаването 11- 13, че към проекта на неговите професори, които така и никой не разбра кои са, но пък са със звучното име “Боянски Клуб”, може би по примера на едни други политици с името “Боянски Сараи”, които също са в клуба бивши агенти и доносници на ДС. Преди няколко дена са се присъединили ПП “Възраждане” и братята боксьори Кубрат и Тервел Пулеви.

Както се казва – Честито на всички Българи, имаме си нов проект от добре познати лица подръжници на Бойко Борисов, не веднъж хвалили го, колко велик политик е и колко много е направил за България и до тях една лабораторна партия зачената в офиса на Красен Кралев според думите на друг политик от Варна изречени в студиото на БТВ – Веселин Марешки.

От цялата тази пародия с комичен ефект накрая на всички ще им стане ясно, как професора, историка и боксьорите искат да постелят с цветчета от рози пътя на новият Цезар – Бойко Борисов, като Президент на България, който ще управлява президентска република еднолично. Честито дами и господа и продължавайте да им вярвате, особено на партиите, които много искат да ви променят живота уж към по – добро, но нямат нищо против да се съюзяват с агенти на ДС, докато обикалят и говорят, че те милеели за България.

Припомняме, че политическа партия ” Възраждане ” благодарение на гражданската си квота в която бяха лица като Минчо Христов, Стела Банкова, Бойко Никофоров, Пламен Пасков на последните избори успя да постигне резултат от 1.11% гласували за тях, което им даде право да получават партийна субсидия и въпреки обещанията на Костадин Костадинов, че няма да я пипат в последствие той еднолично реши да я получават и “даряват” субсидията,което доведе до отказа на всички от гражданската квота да подкрепят по нататък политическа партия “Възраждане” и те се оттеглиха и свалиха доверието си както от партията така и от личността на варненският политик и общински съветник. Той пък от своя страна направи няколко дарения на част от субсидията и в последствие спря да обяснява за какво се изразходват средствата от субсидията, не било работа на хората да знаят това.

Явно политическият хамелеон Костадинов, след като обиколи всички политически формации с агенти на ДС в тях, като започнем от ВМРО на доносника на ДС – Каракачанов, минем през НФСБ на Валери Симеонов и Атака на Волен Сидеров, сега е намерил нови сподвижници от средите на ДС, които да го побутват напред в политиката докато достигне заветното за него мечтано място в българският парламент.

Но както писахме по – горе агента на ДС професор Божидар Димитров и съратниците му имат други планове и явно и Костадинов и партията му вече са част от заверата Президентска Република с Бойко Борисов президент, план за който се говори от няколко години, но явно сега му дойде времето.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар