СМЯХ! Бойко даде Библия на младите гербопитеци, пита ги: „Чели ли сте „Дядо Йоцо гледа”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов се показа като класически Бай Ганьо, като разсмя България с поход на млади гербопитеци, на който раси глупост след глупост.

 

„Без Господа нищо не може да се направи” – така набожният Буци започна разговора с младежите от ГЕРБ, с които бе на поход на еко пътека.

С Тиквата бе бившият МВР министър Младен Маринов, в миналото шофьор и личен охранител на мутрата от СИК Мето Илиенски, който сега е водач на листата в София- област.

„За нас е чест да сме родени и отгледани близо до пътеката на Иван Вазов”, показаха се близки до умотворенията на лидера си новите гербопитеци. Те се похвалиха, че са изградили къщичка на мястото, където Вазов сядал да си почива. В нея слагали всичките томове на великия писател, за да четат минаващите туристи

„Чели ли сте „Дядо Йоцо гледа”, смигна им съзаклятнически Борисов, известен с факта, че не е прочел нито една книга за своите 62 години, след което, поради своята „набожност”, им подари една Библия, която да сложат в къщичката.

Борисов не пропусна да разсмее и със свой прочит на събитията от последните дни: „Ако управлявахме ние, щяха да дадат на Гърция, и на България пари от ЕС.

 Докато нашите съседи ползват милиарди евро безвъзмездна помощ, нашите още не са си подали плана.

Това е България на едноличната власт на Радев. Първият шамар е за ваксините. Виждате – в Русия мерките се затягат. Помните, че нас ни караха да купуваме руски ваксини.

Имаме 2,7 млн. ваксини, осигурени от нас. Държавите вече имат планове за възстановяване, ползват парите, хората на Радев са се съсредоточили само в злоба и ярост”, засегна болната темата с изчегъртването Борисов.

Той уточни, че ако са си предали плана, сега служебното правителството „щяло да се къпе в пари” като неговото чекмедже – с евро и злато.

„Министърът ми обявява, че ме призовава. Аз ще отида да видя какво има от 2009 г. Едно време, когато партията на Бойко Рашков управляваше, имаше лаф: Влиза жълт, излиза син”, гръмко обяви Борисов и попита младежите дали ги е страх. А гербопитеците с плам отговориха „Не”.

„Те са пуснали на Делян Добрев, на цялата ни парламентарна група данъчни проверки. А най-големия крадливец не го питат. Да питат Спецов. Мислех, че ще викнат Спецов, да го разпитат къде е човекът, на който продаде фирмата.

Сега искат да оцапат мене какво правел Миро Найденов. Но, за да ви подплашат, пишат „Бойко отива на разпит“ (заглавие, което излезе по този начин единствено в Narod.bg, което означава, че Баце следи редовно сайта, ни б.ред.).

ВИДЕОТО от разходката с глупостите на Баце ТУК

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар