Смях в залата: ВМРО влиза в новия парламент? Лъжата се тиражира от „Барометър България”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Барометър България“ днес излезе със социологическа прогноза, че в следващия парламент ще влязат пет партии, като сред тях е и ВМРО. При това агенцията дава значителна преднина на „войводите“, за разлика от „Демократична България“ например, за която дори предвижда резултат под бариерата от 4%.

Ето я измамата на „войводите“

„Барометър“ също така отбелязва и постоянно растяща разлика между управляващите от ГЕРБ и единствената парламентарна опозиция в лицето на БСП – и то разлика от цели 13%, а не 3-4 на сто, каквито резултати от социологически допитвания представят други агенции.

Защо има такава разлика в резултатите на „Барометър“ ли? И доколко може да се вярва на тях?

В случая, за да намерим отговора, е важно да отбележим, че собственикът на „Барометър България“ – Николай Николов, е съдружник с общинския съветник от ВМРО в София Карлос Контерера, разкри BIG5. Боже би и именно тук се крие разковничето на „зашеметяващите“ резултати на „войводите“ в представените от „Барометър“ данни.

Прави впечатление още, че от името на “Барометър България” в публичното пространство се изявява само Николай Николов. Агенцията има страница във Фейсбук, която е харесана от по-малко от 200 души. Интернет сайт с данни от изследванията им обаче няма.

Доказателство, че Николай Николов е съдружник с общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера може да видите във факсимилета по-долу. Те лесно дават отговор на въпроса защо значителна част от обществото нарича социологическите агенции платени прислужници на управляващите или пък врачки.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар