СМЯХ! Ген. Мутафчийски към неродено бебе: Да излезе!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бременна българка отправи шеговито писмо до шефа на щаба за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски и го помоли да разреши на нейното бебе да излезе. В отговор на писмото на Ребека Рашева генералът написа: „Да излезе. Успех!“

Случката бе споделена от майката на на момичето и предизвика фурор в социалните мрежи.

„Чакам внуче и от 7 март съм в Лондон. Дъщеря ми се оплаква, че всяка нощ се моли на бебето да излезе, че я боли кръст и не й се чака вече. Аз на майтап й казах, че бебето слуша Генерала и шантавата ми щерка намерила електронната му поща и му писала… И дойде отговор“, разказа бъдещата баба Наргис Николай.

За да проверят истинността на историята, от сдружение „Майко Мила“ се свързали с Ребека, която е потвърдила епистоларната комуникация с началника на Националния оперативен щаб.

“Бременна съм в 39 гестационна седмица. Всеки ден излизат в интернет колажи на генерала, че не трябва да се излиза. Говорим си с мама веднъж, на бъзик, да му изпратя имейл. Видяла по новините, че понякога отговарял. Разрових се в Гугъл, намерих имейл, написах нещичко, даже и не очаквах отговор. Но ето че отговор дойде!”, сподели Ребека Рашева.

Ребека Рашева и нейният съпруг Крис Петров. Снимка: Фейсбук

От „Майко Мила“ не крият радостта си и отправиха специално пожелание: “Стискаме палци бебето скоро да събере смелост и ДА ИЗЛЕЗЕ! Все пак е единственият човек с официално разрешение от генерала за това!”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар