Смях! Депутатите на Копейкин ваксинирани и с Зелени сертификати, иначе щели да протестират

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Костя Копейкин беше разкрит от Мария Цънцарова, че е поредният популист и политик, който е яхнал здраво вълната на антивакстърите, според разследване на Мария Цънцарова, Николай Дренчев който се явява секретар на партията е ваксиниран и забележете не само той, а и цялато му семейство.

По интересното е обаче, че същият този Дренчев също като лидера си Копейкин нарича ваксините експериментален препарат, който убива! Колко удобно нали? Удобно, защото стадото иска да чува точно това.

Всъщност след разследването на Мария Цънцарова се оказа, че още шест човека от лабораторната партия на Копейкин притежават Зелен Сертификат, а самият Копейкин отказва да се появи пред камерата на Btv, забележете, защото в неделя в 10:00 часа имал неотложни ангажименти.

Всъщност тук трябва да се отбележи и че това е първият път в съзнателният политически живот на Копейкин в който отказва на телевизия да говори пред камерите и.

Какво точно иска да скрие Копейкин от камерата на Мария Цънцарова, факта че и самият той е ваксиниран или факта, че е поредният популист, който няма нищо против да яхва вълната на народният гняв, за да може да си прави далаверите в Парламента.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар