Смях! Копейкин ще се кандидатира за президент! Само за това не беше се пробвал

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Възраждане“ издига председателя на партията Костадин Костадинов за президент на предстоящите избори. Това съобщи на пресконференция в пресклуба на БТА Николай Дренчев от политическата формация. Кандидат за вицепрезидент ще е Елена Гунчева.

Националният комитет на партията реши да издигне свои кандидати, защото е крайно време България да има един достоен и независим от външни фактори и посолства държавник, каза Дренчев.

България има остра нужда от президент, който да защитава националните интереси, заяви зам.-председателят на „Възраждане“ Цончо Ганев. Той изреди сферите, в които според тях настоящият държавен глава не отстоява категорично българския интерес – въвеждане на еврото, пандемията от COVID-19, енергийната независимост, американските бази в страната.

От „Възраждане“ не одобряват въвеждането на еврото в страната. Следващият президент на България трябва да има ясна и точна позиция по този проблем и да я отстоява, посочи Ганев. Следващият президент трябва да има ясна позиция и по масовата психоза, свързана с COVID-19 и всички мерки, които се взимат, заяви той. По думите му, новият държавен глава не трябва да е завършил военна академия в САЩ и трябва да постави въпроса за американските бази в България.

Кандидатпрезидентската двойка Костадин Костадинов и Елена Гунчева не присъства на пресконференцията на партията.

В социалната мрежа Фейсбук вече заваляха коментари, че Копейкин само за президент не беше се пробвал. Припомняме на нашите читатели, че варненският пишман политик досега се е пробвал за кмет на Варна 4 пъти, с партия ВМРО 1 път, с НФСБ – 1 път, с Възраждане и Атака 1 път и на последните избори като скритият кандидат на БСП, досега и 4 пъти не е успявал да събере повече от 4 000 гласа лично за себе си.

Също така пишман политика на няколко пъти се е явявал и на парламентарни избори с ВМРО и Възраждане, като досега едиственото му постижение е да похарчи партийната субсидия на партията си, за къщи, апартаменти и коли. Според запознати до субсидията на партията му се е стигнало след като други хора са работили за партията му, но днес не искат и да чуват за варненският тарикат политик.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар