Снимките за новия сезон на „Игри на волята“ са в разгара си – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Снимките за новия сезон на “Игри на волята” са в разгара си – същото се отнася и за мизерията, която носят след себе си. Intrigi.bg разпространи топ папарашки фотоси, които показват каква тотал щета е плажът, на който се изпълняват състезанията между отборите. Сами може да си представите как изглеждат лагерите на участниците…

Според ексклузивната информация хитовото риалити, което ще гледаме наесен по Нова ТВ, стартира с 4 отбора, но изненадващо още в самото начало червеният отбор е изпратен у дома. Така в битки ще гледаме три отбора със следните наименувания: “Дръзки” (сини), “Силни” (зелени) и “Горди” (жълти).

Тази година е сменена и локацията на “Игрите” заради ограничени финансови възможности на продукцията. Ще се снимат доста по на север – край Дуранкулак, Шабленско.

Именно там могат да бъдат забелязани чували с боклуци, захвърлени пластмасови бутилки, дървени съоръжения и прочие отпадъци, които незнайно кога и дали ще бъдат почистени.

Oтново заради новата локация Дива река тази година няма да има, а вместо това най-слабо представилото се племе ще живее една седмица на Дивия плаж.

Знаят се вече и имената на повечето от участниците, като доста от тях вече са отпаднали, а някои са претърпели и тежки инциденти. Така например две момичета са постъпили с тежки травми в болницата след жестока битка на един от терените.

Запознати пък коментират, че този сезон се очертава да бъде един от най-скучните досега.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар