„Евролаб 2011” ЕОДД Васил Димитров

Собственикът на „Евролаб 2011“ с първи думи след спечелената съдебна битка срещу Киро и БАБХ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шефът на „Евролаб 2011“ Васил Димитров написа отворено писмо до медиите, след като ВАС възстанови дейността на фирмата му на ГКПП Капитан Андреево, и обяви, че действията на БАБХ са незаконосъобразни.

Върховният административен съд установи неоснователни фактически действия на администрацията на Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) във връзка с товаро-разтоварната дейност на ГКПП „Капитан Андреево“. Касае се за нарушения на Регламент 2017/625 на Европейския парламент и на Съвета от 15 март 2017 г. относно официалния контрол и другите дейности, които гарантират прилагането на законодателството в областта на храните, фуражите и здравепазването на животните.

Административното дело (№ 6328 от 2022 г.) пред ВАС е образувано по жалба на „Евролаб 2011“ ЕООД против разпореждане на Хасковският административен съд. С него първоинстанционният съд отхвърля искането за безусловно прекратяване действията на БАБХ.

От първия момент, в който властта гони компанията от ГКПП-то, собственикът й опонира, че няма нищо незаконно в дейноността му и съдът го потвърди с решението си от днес.

Така ВАС направи смешен и премиера в оставка Кирил Петков, който тръбеше, че е преборил мафията на ГКПП Капитан Андреево с изгонването на Евролаб 2011.

Ето какво пише Димитров:

Уважаеми медии, уважаеми приятели,

Днес спечелихме важна битка в борбата срещу групата измамници, които управляват страната ни!

Въпреки, че тази Организирана Престъпна Група (ОПГ) разполага с цялата власт в държавата, незаконните им действия, лъжите и манипулациите им една по една започват да излизат наяве, като съм убеден, че в крайна сметка тези хора ще получат заслуженото си!

Също така скоро предстои пред обществото ни да бъде изнесена цялата истина относно сагата “Капитан Андреево”. Ще бъдат цитирани и имената на мафиотът – “кукловод” на Петков, Христанов и Даскалов, заедно с конкретни факти, доказателства и свидетели за искани подкупи и рекет над бизнеса ни.

Освен това предстои да бъде публикуван и доклада от извънредния одит на ЕК на ГКПП “Капитан Андреево”, който пък ще покаже реалното положение на граничния контрол там към настоящия момент!

Ще водя борбата докрай, в името на принципите си, законността и спазването на Конституцията на Република България!

Благодаря на Българския СЪД!!!

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар