Собственичката на “Мис България” Ирина Папазов излезе с позиция по повод скандала около короната – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След шумния публичен скандал между Мис България 2023 Елизабет Кравец и собственика на марката Гаел Бонел Санчез короната на красавицата от българско-украински произход бе отнета. Тя вече краси главата на нейната подгласничка в конкурса – родената в Шумен Илияна Борисова. По думите на хора от модния бизнес 18-годишната носителка на титлата била по-красива от разжалваната титулярка. Шампионката от Варна Елизабет Кравец стана първа сред равни на най-престижния БГ конкурс за красота миналата година, който ще бъде запомнен и с това, че се проведе за сефте във филмовите студия в столичния квартал Бояна.

На грандиозното шоу Борисова бе още по-развълнувана от Кравец и можа само да промълви: “Емоцията е прекрасна!”. Нейната съгражданка Александра Кръстева – победителка в “Мис България 2022”, коментира: “Изключително съм щастлива, че Илияна Борисова достойно представи нашия град и за поредна година Мис Шумен е в топ 3!”. “Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности”, написаха организаторите на конкурса. За новата миска има крайно оскъдни общодостъпни данни. Тя е заличила страницата си във фейсбук, а в инстаграм се мъдрят само някои нейни фотоси, нямащи никакво отношение към “Мис България”.

В официалната биография на Илияна се казва, че тя е ученичка в ППМГ “Нанчо Паопович” в Шумен и иска да следва психология. Висока е 170 см и тренира лека атлетика. Нейната кауза е да останат младите хора тук, в България. Смята, че визията на идеалния мъж са всъщност качествата, които притежава. С коронясването на ученичката от Шумен за най-красива българка короната отново се връща в града, тъй като през 2021 г. шуменката Сара Младенова бе избрана за Мис България. До отнемане титлата на Мис България 2023 се стигна след заявлението на собственика на марката и организатор на конкурса Гаел Бонел Санчез, пише България Днес.

В него се сочи, че решението да бъде освободена Елизабет от короната на Мис България е заради нейни дейности, които били “в разрез с ценностите на организацията”.

“Съвестта ми е чиста!”, отговори на обвиненията вече бившата миска. Тя се зарече да се срещне със Санчез в съда, тъй като в договора не се предвиждало клауза лишаване от титлата. Разбра се още, че френският бизнесмен дължи на бившата Мис България 3000 евро за изпълнен ангажимент, а пък той на свой ред щял да предяви към Кравец иск за около 20 000 евро. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар