Солидарност за какво – че една ракета, независимо дали руска или украинска, е ударила трактор в Полша?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Костадин Костадинов направи коментар по темата с изстреляната ракета в Полша. Според лидерът на „Възраждане“ трябва да се разбере дали тя е изстреляна от руските или от украинските военни сили.

„До момента, в който военните действия не се приближат към Дунавската делта и руснаците не започнат активни действия за овладяване на все още остатъчното украинско Черноморие, рискове за България няма. Но след това е твърде вероятно да има рискове и за нас, но те ще бъдат твърде минимални, защото дори и да стигнат района на делтата, там до българската граница има още 180 км, т.е. по-голям е рискът за Румъния“, заяви Костадинов пред Народното събрание, цитиран от агенция „Фокус“.

 

 

„Солидарност за какво – че една ракета, независимо дали е руска или украинска, да подчертаем и в двата случая вероятността е 99% да е заблудена“, попита той.

„Другият един процент остава вероятност украинците или руснаците нарочно да са изпратили ракета, за да бомбардират полски трактор. Което мисля, че е по-скоро невероятно, отколкото възможно. Солидарност за това, че някаква заблудена, без значение руска или украинска ракета е ударила трактор в Полша, няма смисъл да изразяваме. Както и на нас не беше изразена солидарност, когато къщата в Горна Баня беше бомбардирана. Не солидарност, извинение не получихме тогава. Нека да ви припомня това нещо“, заключи лидерът на „Възраждане“.

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар