Соломон Паси: Достатъчно е ваксинирани и антиваксъри да бъдат сепарирани в различни селища…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обикновено Соломон Паси е пълен с добри идеи като лайно с витамини. Неотдавна той за N-ти път плонжира през глобалистките си господари и посочи „модел за подражание“ от „примерен“ Израел, който така обилно се набоде с експерименталките, че… сега харчи милиарди и за нови ковид отделения, в които да „лекува“ тежко болни „ваксинирани“.

Тогава писах в Telegram и MeWe:

В отговор на скандалния пост в туитър профила на Соломон Паси, изобилстващ с фейк новини и език на омразата:

Фейкът е, че предпазните колани в колите (и каските на мотористите), с които прави аналогия, НЕ правят генна модификация, НЕ инжектират абортирани човешки тъкани, НЕ предизвикват тромбози, НИТО възпаление на сърцето, синдром на Гилен Баре или „синдром на внезапната детска смърт“… За разлика от инжекционните експерименталки, както е официално признато от CDC.

Единственото общо между коланите и експерименталките е, че и коланите убиват понякога, също като инжекционните експерименталки, ама по-рядко.

Разбира се, един завършен идиот, който прави сравнения между коланите и инжекционните експерименталки, едва ли ще разбере какви глупости е изписал, иначе нямаше да ги напише (другият вариант е да изпълнява поръчка на ложата, което не го прави нещо различно от невежа и имбецил). Но Нюрнбергският кодекс е кратък и разбираем даже за идиот като него (предлагам го отдолу на родния му евроатлантически език).

http://www.cirp.org/library/ethics/nuremberg/

Този кодекс за експериментаторството е писан точно заради медикофашистките изроди от ВСВ, достоен наследник на които, както не за пръв път се оказва, е Пасито.

Езикът на омразата срещу „антиваксърите“ не се нуждае от коментар.

Но когато някой дава добра идея, трябва да я признаем

Даже ако идва от Паси или друг идиот.

В по-нов туит ционисткото джудже предлага гениално решение:

Достатъчно е ваксинирани и антиваксъри да бъдат сепарирани в различни селища… Естественият отбор ще реши спора!

Имам само две възражения:

1. Терминът на български език е „естествен подбор“. То и „отбор“ върши работа, ама е на руски, а ние не сме длъжни да мислим на този език! Нищо не намеквам за Паси и извора на мисловните му потоци…

2. Не са нужни селищА (в множествено число) за „сепарирането“ на „ваксинираните“ в България.

Ще поясня само второто си възражение

Тъй наречените „ваксинирани“ в България вече месец и половина продължават да са около 15% от населението. Признава се от местните данни, признава се от европейските институции. Признава се и от официалните данни оттатък Атлантика.

Ако говорим не с проценти, а с бройки, това са под 1 милион човека. Така че не им трябва „сепариране“ в различни селищА. Достатъчно е да им заделим едно гето, горе-долу с размерите на столичния квартал Люлин, който си е като град в града.

Ако желаят, може и стена да им построим. Все пак ние сме силно доминиращата група със съответната работна сила. Отново по тяхно желание можем да ги оградим и само с телена ограда, за да е икономически по-изгодно… все пак те са си поръчали още дози с нашите пари, така че донякъде и ние имаме думата за огражденията и разходите.

Защо идеята на Пасито е великолепна?

Изолирането на „ваксинираните“ в едно гето – пак ще напомня: по ТЯХНА, не наша гениална идея, защото никой от нас не ги репресира – ще ни предпази от военизираните спайк протеини, които произвеждат в генно-модифицираните си клетъчни фабрики. И ще ни спести съмнителното удоволствие да се грижим за погребенията им, когато почнат на тумби да гушват чемшира по причини, които няма да повтарям и потретвам в тази статия.

Не им желая смъртта, нито масовите гробове (които отново ще са си тяхна идея, следствие от основната идея за самоизолация). Но идеята на ционистчето ме блазни с абсолютно сигурните положителни страни:

1. В своето гето те няма да са лишени от здравна помощ. Ще имат на разположение и Мутафчийски, и Балтов, и Симидчиев, и Гломб, и Кожухарова, и Кунчев, и Катранджиев, и Кацаров, и… всичките други „само 20%“ набодени лекари, които декларират, че се срамуват от колегите си, отказващи да се кланят на фармацевтичния бог. Пък и всеки концлагер (включително и този по собствена идея на изолираните) трябва да си има Менгелетата.

2. Автоматично си решаваме и проблема с корпоративните преститутки, които се държат като „ваксинирани“. Няма значение дали наистина са се наболи или пишат неща, в които не вярват – заради грантовете и спонсорството на фарма мафията. Така че гетата ще си имат и вътрешни свободни медии, отразяващи само фактите по любимия си Гьобелсов стандарт.

(Нямам нищо против, освен физически, да бъдем и медийно изолирани от такива медии, въпрос на няколко кабела и отрязването им.)

3. То се знае, заедно с преститутките в гетата, предлагани от Паси, би трябвало да попаднат и издателите им. Сиреч: домораслата олигархия с нейното политическо представителство. Задължително ще трябва да се „сепарират“ и всички проваксинални властници от законодателната, изпълнителната и съдебната власт, които вярват в кредото от туита на видния евроатлантик.

Като се замисля, под „проваксинални“ трябва да се чете: ВСИЧКИ!

Да ви кажа, не виждам негативи от тази идея

Дори само със „сепарирането“ на паникьорските медии ще се реши кризата с телевизионната „пандемия“. Но доброволната изолация на Менгелетата и Елита в „Люлин“ или друго гето решава и други проблеми, влачещи се и дори задълбочаващи се с десетилетия. Ще си спестим нови Нюрнбергски процеси, въжета и греховете от линчове по крайпътните лампи.

Единственото, което ме притеснява, е тъжният факт, че паразитите се обричат на гладна смърт, когато са „сепарирани“ от гостоприемниците. Ще започнат да се ядат един друг. Още преди да са ги покосили експерименталките.

Ето защо може би наистина трябва да говорим за селищА

Когато хуманоидните кърлежи са „сепарирани“ в различни селища, няма да се избият помежду си и да си цоцат кръвчицата. Едните да идат в Бесепарово и да гледат домати. Други да идат в Герберово и да развъждат магарета, които да си избират за кметове. А жителите на Иван-Костово могат да гледат теменужки и да си говорят с тях.

Имам мирно решение и за открито мразещите България. Вероятно ще можем да договорим размяна с други държави. Паси ще го пратим в Израел (Пфайзерландия) – че къде иначе? – хем му е нещо като родина, хем ще може да се възползва от безкрайни бустерни дози или от новите ковид отделения.

Соросоидите ще се чувстват комфортно в Нидерландия и Исландия… защото там „естественият отбор“ наистина си върши работата. Набодоха се един през друг с експерименталките и резултатите са налице. Целият отбор юнаци заслужават „Дарвиновата награда“ (дава се само на заслужили идиоти, предизвикващи куриозно собствената си кончина и без никаква чужда помощ.)

Така че… Нямаме спор за идеята ти, Соломоне!

Намирам я за безспорно очарователна и ще я подкрепя с две ръце и палци нагоре – само да ги вдигна от клавиатурата, след като завърша първата статия от много време насам, писана с широка усмивка и малко сълзи… Като твоите, ама не заради влизането в НАТО.

Продължавай в същия дух! Сега очаквам да поясниш, че идеята ти ВСЪЩНОСТ е предвиждала концлагери не за 15% от „ваксинираните“, а за останалите 85% (няколко милиона българи). Моля те, напиши го…!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар