Соломон Паси: Руските шпиони трябва периодически да се прочистват

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо се нарича скандал? Това си е съвсем в дневния ред на нещата. Едните гонят, другите гонят. Руските шпиони трябва периодически да се прочистват. Малко са изгонени. Преди време Русия каза, че ще анексира курорта Камчия. Както преди време анексираха Крим, както анексираха Осетия в Грузия, така казват в прав текст и за Камчия. Ние имаме огромно количество руски собствености у нас. Путин заяви, че е негово задължение да ги защитава.

Това заяви бившият министър на външните работи Соломон Паси в ефира на БНТ по повод изгонените двама руски дипломати от България.

Попитан дали да очакваме ответни мерки от страна на Русия, той заяви, че и без това имаме много дипломати в Русия, та и да си тръгнат – още по-добре.

“Трябва да има една превативна политика. България не е черната овца на ЕС по отношение на Русия. Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер отиде да работи в “Газпром”. Това е абсолютно недопустимо като морал. Не можем да имаме балансирана политика с Русия – като те са ни влезли в леглата. Това се нарича политиката на снишаването, това е политиката на баланса. В политиката най-важното е изборът”, категоричен бе той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар