Соня Колтуклиева: Машината за компромати на Пеевски не изпитва респект към правосъдието

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аз знам отлично как работи машината за лъжи на Делян Пеевски и компанияИзпитах го на гърба си.

От ноември 2014 г. до юли 2018 г. Маргарита Михнева заливаше медиите с измислицата, че съм взела 500 000 лева от Цветан Василев през 2010 г., за да хваля него и банката. Млъкна едва, когато СГС я осъди за клевета, а ВКС потвърди присъдата. Не бяха открити нито пари, нито публикации – нищо. Защото не съществува!

Медиите на Пеевски: от Канал 3 и БЛИЦ, през “Монитор” и “Уикенд” до ПИК, “Труд” и “24 часа” не се свенят да изпълняват всяка поръчка на Делян Пеевски и компания, защото тях правосъдието не ги респектира. Дори като ги осъдиш за клевета – не плащат. Маргарита Михнева повече от година вече не ми е изплатила нито лев. Не вярвам да не е чула призивите ми да прояви съвест, защото аз искам да даря парите на едно болно дете от Петрич, което ослепява от тежка болест. Това е срамота!

Колеги, които са осъдили “Уикенд”, например, казват,че също не могат да си получат парите, защото се променят фирми и се сменят адреси. Маргарита Михнева, която е осъдена не само от мен, е прехвърлила всичките си имоти на дъщеря си, която живее в Швейцария; публично обяснява, че живее с минимална пенсия. Така че, оклеветените са двойно ощетени – за тяхна сметка си остават репутационните щети, както и разходите за адвокати, държавни такси и съдебни експертизи.

Машината за компромати работи без почивен ден. И повечето й посредствени кримки се въртят все около Цветан Василев – човекът, когото Делян Пеевски наричаше “ моя духовен баща” и празнуваше заедно с него рождените си дни, а от банката осигуряваха стотиците милиони за скъпите прищевки на Корпулентния и майка му – медии, фирми, хотели… И когато Цветан Василев прекрати партньорството и поиска да бъдат върнати милиони на банката – Делян Пеевски извърши отцеубийство.

Понеже Делян Пеевски и компания не са много умни, а и са заобиколени от посредствени лакеи, сега накъдриха сценарий за държавен преврат и замесиха “Боец” и Биволъ. Тъпи словоблудци и нискочели драскачи с интелекта на пирографирани батки измислят все по-нескопосани сюжети. Толкова могат. Слаби в главата, силни в бухалките.

И това ще свърши някой ден. Вселената няма дълго да търпи тази чудовищна несправедливост – България в 21 век – да се командва от примати с брутална власт и мръсни пари.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар