“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Горни Богров

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Горни Богров

На 4 юни (вторник) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателни кранове в с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на “Софийска вода” в района между:

ул. “Трети март”, ул. “Васил Левски”, ул. “Кръста”, ул. “Христо Ботев”, ул. “Воденица”, ул. “Хемус”, ул. “Долна махала”, ул. “Шабаница”, ул. “Стубела”, ул. “Поп Грую” и ул. “Трайчо Костов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. “Трети март” на кръстовището с ул. “Стубела”

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Съдържание на:
Софийска вода


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар