“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. “Западен парк” и с. Лозен

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 1 септември 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. “Найчо Цанов”, ж.к. “Западен парк” се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района на: ул. “Сава Михайлов” от бул. “Царица Йоанна” до бл. 34, ул. “Найчо Цанов” от ул. “Сава Михайлов” до ул. “Булина ливада”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. “Найчо Цанов” на кръстовището с ул. “Сава Михайлов”.

На 1 септември 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. “Калина”, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района на: ул. “Люляк”, ул. “Горник”, ул. “Калина”, ул. “Горно градище”, ул. “Шишивар”, ул. “Простор”, ул. “Невен”, ул. “Кайгана”, ул. “Св. Св. Кирил и Методий” и ул. “Черковна” м. Азмаците.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. “Св. Св. Кирил и Методий”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на “Софийска вода”

*съдържание на Софийска вода

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар