„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Красно село“

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 7 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на водомерна шахта на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района между: бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“, ул. „Шандор Петьофи“ и ул. „Люлин планина“, бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от бул. „Прага“ до ул. „Лайош Кошут“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бузлуджа“ кръстовището с ул. „Лайош Кошут“.

На 7 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с пресвързване на уличен водопровод по бул. „Цар Борис III“, ж.к. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бул. „Цар Борис III“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Дечко Йорданов“ (нечетни номера) , ул. „Дебър“ от ул. „Дойран“ до бул. „Цар Борис III“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дебър“ на кръстовището с ул. „Хубча“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода“

*съдържание на Софийска вода

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар