„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Овча купел“ и кв. „Драгалевци“

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 1 април 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи на бул. “Никола Петков”, кв. “Овча купел” се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. “Никола Петков”, ул. “Войводина могила”, ул. “Коломан”, ул. “Житница”, ул. “Земляне”, ул. “Кукуряк”, ул. “Иван Радоев” и ул. “Букет”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Киевска” на кръстовището с ул. “Ново село” и ул. “Буземска” на кръстовището с ул. “Брезов рид”.

На 1 април 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи в кв. “Драгалевци” се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 07:00 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. “Крайречна”, ул. “Околовръстен път” , Дреновичка река, ул. “Нарцис”, ул. “Чемшир”, ул. “Мавровец” и ул. “Мащерка”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Нарцис” на кръстовището с ул. “Лешникова гора”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на “Софийска вода”

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар