„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. „Косанин дол“

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 18 август 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. “Орешковица”, в.з. “Косанин дол” се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на “Софийска вода”, живеещи в района на:

– в.з. “Косанин дол”- ул. “Зима”, ул. “Петров кръст”, ул. “Руселия”, ул. “Ранилист”;

– в.з. “Градище” – ул. “Българка”, ул. 5, ул. 19 и ул. 21; Водоподаването към р-р “Ловджийска чешма”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: в.з. “Косанин дол” – ул. “Зима” кръстовището с ул. “Русалия”, в.з. “Градище” – ул. “Българка” кръстовището с ул. 21.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на “Софийска вода”

*съдържание на Софийска вода

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар