Софиянски: Валери Симеонов две години изнудваше Васил Божков за пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стефан Софиянски, който е и рода с Васил Божков, неговата дъщеря Ива е женена за синът на Васил Божков, явно не издържа на последните простотии на Валери Симеонов по медиите и хвърли преди минути страшна бомба.

Публикуваме я без редакторска намеса:

“Гледам го този наглец Симеонов и не мога да повярвам на очите си, две години крои планове как да изнуди Васил Божков за пари, на няколко пъти намеси и мен, да му организирам срещи, на които да се моли на Божков да подкрепя финансово политическите му игри и сега ходи и вилнее по телевизиите, че той сразил хазарта и пандемията по хазарта в България.

Просто нямам думи, това не е наглост, това не е безочие, това е простотия. Разбирам го бедният провинциалист Валери, видя се с малко власт покрай последното правителство на Борисов 3 с него и дружките му рекетьори, които се представят и за патриоти, но да не забравяме че Васил Божков, затова е Васил Божков, защото е направил империя от нищото.

Така че Валери Симеонов, който явно се разлюти, че две години Божков не му се върза на рекета да си каже направо, за какво е целият този панаир в който дори държавата изземва собствеността на Васил Божков без да има дори произнесена присъда.

На село бандитизма може и да минава за хубаво нещо, но все пак някои хора не трябва да забравят, че живеем в държава членка на европейският съюз в която има и закони, не само бандити с власт”

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_417.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар