София се вдига на протест на 7-ми декември: „Спаси семейството! Защити децата!”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 7-ми декември 2019 г. в гр. София ще бъде проведен мащабен граждански протест, организиран от националното сдружение “Родители обединени за децата“.

Протестът този път ще е интернационален и ще обедини родители и будни граждани от България, Норвегия, Литва, Австрия, Дания, Хаваи, Нова Зеландия, Испания и Германия.

Очаква се към инициативата да се присъединят и представители на още няколко държави. Протестиращите от всички тези страни ще заявят безспорните си искания за оттегляне и промяна на законодателните основи, на които почива цялата антидетска, антисемейна и античовешка политика, прокарвана и утвърдена в голяма част от
европейските страни.

Основният призив на протеста ще бъде „Спаси семейството! Защити децата!” и той ще е насочен преди всичко към законодателните и правоприлагащите органи в европейските страни. Политиките, които тоталното дискредитираха службите за защита на децата в Норвегия, Холандия, Дания и други страни, узаконеното „отвличане” на деца от семействата им, превръщането на социалната грижа за слабите и безпомощните в бизнес за милиони, овластяването на НПО-та с права, предопределящи съдбите да цели семейства и родове, са се превърнали в новия модерен геноцид! Именно срещу този геноцид не спират да се борят родители от цял свят.

Гражданската активност до момента и поредицата от протести и шествия
доведоха до внасянето на Проектозакон за отмяна на Закона за социалните
услуги в България и предизвика обоснования гняв на Българската православна
църква, която в свое официално обръщение от 25 ноември поиска отхвърлянето на ЗСУ и произтичащите от него законодателни промени, които влизат в сила от 01.01.2020 г.

Безпрецедентната победа в съдебната битка срещу Норвегия по делото Лобен и последвалите позитивни решения по други дела срещу отнемането на деца от техните биологични семейства се превърнаха в естествен катализатор на гражданското недоволство по наболелите теми, касаещи добруването на децата и семействата по света.

Междувременно в България загрижени родители продължават да се стремят към изобличаване на публичните лъжи на политиците, че родителските организации се състоят от истерични, уплашени и дезинформирани граждани,
всяващи неоснователна паника и страх.

Сдружение „Родители обединение за децата” и едноименната фейсбук
група призовават българските родители за активно участие в международния
протест на 7-ми декември. Елате пред НДК в 13.00 часа! Защитете децата си
днес!

Призоваваме и всички медии в Република България да откликнат и да
отразят протестите в защита на семейството, защото българското семейство е
свято, а децата са ни най-скъпото.

С уважение: Сдружение Род.

Дата: 03.12.2019 г.

връзка към събитието: https://www.facebook.com/events/796811254088138/

<

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар