Софка наказа пиара си заради Бони – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Софка наказа пиара си заради Бони

ФБ/Софи Маринова

Софи Маринова наказа пиара си, научи “Телеграф”. Тя приложи мярка “Строго мъмрене”, а поводът за това е сниман с телефон клип с колежката й Бони.

Поглед

Пиарът на Софка Тодореско Неделчев публикува преди време в личната си страница клип от участието на звездата в популярно заведение. Там е и Бони, седнала на маса заедно с други общи познати на двете. Софи, пеейки, се приближава до масата и поздравява всички, като специално акцентира на Бони. Последната обаче не реагира и си гледа в телефона, дори не кимва и създава впечатлението, че го прави съвсем нарочно и демонстративно. Това не остава незабелязано за присъстващи в заведението и клипът става хит в нета. Тодореско също го споделя. Още тогава Софи Маринова много му се кара, но Неделчев казва, че си е негова лична страница, а и нищо невярно не е пуснал. При скорошното си посещение в Лондон, където живее Тодореско, Софи Маринова обаче кара пиара си в името на мира и спокойствието между звездите да изтрие от профила си клипа, като му обяснява, че няма проблем с никоя колежка. Софи е известна с миролюбивия си нрав и поведение “над нещата”. Дълги години се е грижила и се грижи за много колеги. С Бони даже взаимно са си гледали децата едно време. Преди няколко дни Бони каза в онлайн интервю, че била обидена на Софи и иска тя да й се обади. Фенове в нета обаче коментираха, че обаждането трябва да е от Бони към Софи.

Принцеса

Тези дни Софи Маринова си пусна снимки като вавилонска принцеса и това е част от проекта на диригента Йордан Камджалов “Мистерия и свобода”, който от 28 май тръгва на турне из страната. С това намекна, че Софи там ще пее ария от операта “Набуко” на Верди, а ще има и още изненадващи съчетания на класика и фолклор.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар