Софка снима гаджето на Лоренцо в свой клип – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Софи Маринова снима в новия си клип за пръв път сина си Лоренцо и приятелката му Кати. Влюбената двойка много добре се справя и по нищо не отстъпва на професионалните артисти, играейки пред камерата за клипа “Пак оставам”, коментират феновете на суперзвездата на попфолка. Клипът е изграден като спомен и съзнателно е направен в ретро стил. Разказва за голямото влюбване, а след това за скандалите и раздялата, но накрая завършва с хепиенд и двамата отново се събират, пише Телеграф.

Софи реши да си снима децата, а не други хора. Всеки изживява такава любов, бил е изоставен, захвърлен. Клипът е създаден като спомен. Песента “Пак оставам” я записа много бързо, клипът също бързо стана, за по-малко от ден”, поясни пред “Телеграф” пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. Той каза още за песента – “Няма идеална любов, не може да не се скараш. Човек се учи от любовта и от всичко, което идва, то те изгражда. Срещаш се с нови хора и те те изграждат като характер. Така е и в любовта. Ако не преминеш през нея, няма как да разбереш какво е”.

В същото време фенове коментират, че текстът на “Пак оставам”, дело на Радостина Благоева, е от най-хубавите, които в последно време Софи е пяла. Като принос имат музиката на Марчело Несторови аранжиментът на Спас Лазаров. А най-коментираната тема в класическата музика е това, което Софи прави с маестро Йордан Камджалов в спектакъла “Мистерия и свобода”. Там Маринова е с тоалет на древна принцеса. На всеки спектакъл публиката по няколко пъти е довеждана и до възторг, и до сълзи.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар