Джип

Социалистът Явор Божанков яхна джип за 200 бона. В сладникав репортаж на БТВ разказа, че се вози на двуколка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Социалистът Явор Божанков яхна джип за 200 бона. В сладникав репортаж на БТВ разказа, че се вози на двуколка.

 

Депутатът-социалист Явор Божанков, верен паж на председателката Корнелия Нинова, се фука от известно време с чисто нов джип за най-малко 200 000 лева, видяха негови колеги в Народното събрание. Напористият политик от Горна Оряховица паркира лъскавия си Рейндж Роувър Дифендър на паркинга пред парламента, след което започва тежкия му работен ден.

Върхът на наглостта обаче е, че в сладникав репортаж по БТВ миналия уикенд, Божанков обясни как идва в парламента с двуколка или казано модерно „ховърборд“. Според запъхтяната Мария Цънцарова, Божанков бил един от онези депутати, които не ползва служебен автомобил, демек – народен човек. Случайно или не Божанков пропусна да покаже огромния си нов джип. Така зрителите на БТВ останаха в неведение, че всъщност той е любител на лукса.

Не може да се отрече, че борецът с корупцията определено има вкус и обича скъпото. Удължената база на модела, който Божанков шофира, стартира от 144 000 лева и стига до 270 000 лева. Снажният Божанков вероятно е поръчал някоя и друга екстра, така че джипът стъпва най-малко на 200 бона. В подобни джипове се вози кралското семейство на Англия, звезди от шоубизнеса и спорта. Но какво е тази екстра за толкова полезен депутат на левицата, който неуморно защитава правата на бедните и онеправдани българи.

Алекса Петрова

 

 

 

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар