Социолозите Лъгаха и за Президентските Избори до последно! Даваха преднина за Цачева с 10 %, а Радев я Размаза!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Като някои по-наглите и най-добре финансирани от ГЕРБ вещаеха победа на Цецка Цачева с повече от 10%. След това нито една агенция не даде логично обяснение как стана така, че ни заблудиха и Радев „дръпна“ пред Цачева с много.

 

Така изглеждаха социологическите прогнози за първи тур на президентските избори

В момента според същите социолози подкрепата към шайката на Борисов с всеки изминал ден расте и вече е двуцифрено число в проценти. Според същите тези социолози драмата с фалшивия коронавирус и мъчителните локдауни, и ежедневните вече корупционни скандали около властта, не дават никакво отражение в нагласата на избирателите.

Излиза, че колкото повече гафове и престъпления върши властта на ГЕРБ и колкото по-страшно става за българското население, то толкова повече се привързва към Борисов и харесва Хунтата. Не е тайна, че социологическите агенции в България няма как да съществуват без финансовите инжекции на управляващите. Някои служители и шефове на тези агенции бяха спипани и уличени в корупция, но последствия за тях до ден днешен няма. Дали се откупуват за прегрешенията си пред властта с „правилни“ прогнози за изборите или просто мамят населението за да вземат едни милиони от властта. Не ви ли се видя странно, че на тези избори представителите на повечето социологически агенции се надпреварваха да обясняват по телевизията как хората няма да излязат да гласуват, защото на 4-ти имало 2 в 1 неблагоприятни събития – пандемия и дъжд.

Да се гласува е едно от най-ценните граждански права. И ако всеки се възползва от него, със сигурност мафията ГЕРБ ще остане неприятно изненадана. Затова не вярвайте какво се опитват да ви внушат платените глашатаи на хунтата. Разчитайте само на себе си и на своя глас.

А ето какво се получи:

На 4 април фашизоидната хунта ще се сгромоляса… и вече нищо няма да е същото. Ще се случи дори при слаба избирателна активност. Защото мафиотизираното управление е противоестествено и вече се самоизяжда. Така че сметките им няма да излязат. Нито пълчищата им от платени социолози, журналисти, политолози и троловете ще им помогнат, нито заграбените от тях милиарди. 4 април – знаете какво да правите. А ако тия пътници изнаглеят дотам, че… следва 5 април! Впрочем за Хунтата е най-добре никога да не научи какво би последвало ако пак „спечели“. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар