„Спаси София“ обяви: Ставаме партия – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неправителствената гражданска организация „Спаси София“, чиято основна цел е подобряването на градската среда, градския транспорт и качеството на живота в София, обяви, че ще се регистрира като политическа партия.

„Преди 14 години започнахме като трима съмишленици, които повярвахме, че и от нас зависи в какъв град живеем. Израстваме, ставаме все повече и даваме ясен сигнал, че сме готови да поемем отговорност за решаване на проблемите на София“, написа Борис Бонев – кандидат-кмет на София на местните избори през 2019 г. и общински съветник в Столичния общински съвет.„Време е да осъществим идеите и решенията за София, които предлагаме вече толкова години. Местните избори наближават и ние сме готови да поемем отговорност за управлението на нашия град“, подчерта Бонев, който вероятно ще бъде кандидат-кмет на София за изборите през следващата есен. Бонев вече заяви, че има качества да бъде кмет на София и вижда „Продължаваме промяната“ като потенциален партньор.


На кметските избори през октомври 2019 г. Борис Бонев се яви като независим кандидат в София и получи около 48 000 гласа или почти 11 на сто от вота на столичани. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар