Спас Гърневски: Срещу ГЕРБ се води война. Всички ни мразят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Повече от две години и половина срещу ГЕРБ се води неистова война да се стигне до предсрочни избори и ГЕРБ да бъде отстранена от власт. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в ефира на БНТ.

„Бойкотираха европредседателството, което стартира с 9 митинга в София, спомняте си новата визия, когато всички тръбяха колко силна е БСП и как ще свали ГЕРБ след евроизборите. Следващата дата бяха местните избори, дори се стигна до опит за пълзящ преврат и всичко това не може да не окаже влияние“, каза още Гърневски.

„Като гледам, май само ГЕРБ не е победител на тези избори, a всички други са. Има различни избори в различно политическо време и ситуация. Разликите понякога са много високи, понякога по-малки, в крайна сметка, важна е победата“, каза Гърневски.

„Съвсем нормално е в условията на демокрация да има балотажи, да има оспорвани битки“, категоричен е Гърневски.
„Съвсем естествено, за втори тур се получават местни коалиции, има настроения срещу определени кандидати, това са местни избори“, добави той.

„Самият премиер каза, че предстоят още доста движения. Там, където хората пълзят под летвата на политическия морал, разбира се, че ще има действия“, категоричен е Гърневски.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар