Специалист за Недодялко-фалшивата новина от Pik.bg: Психически лабилен и без самочувствие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това е Недялко Недялков, собственик на сайта за сензации и определян от анализатори като баща на фалшивите новини “ПИК”. Какво ни казва снимката за него?

Наднорменото тегло в комбинация с тъмните сенки под очите и сухата кожа, обхваната от червеникави бенки би могла да бъде признак на алкохолизъм. Без изследвания е трудно да се потвърди, но е много вероятно черният дроб на този човек да не работи добре. Необходимо е уточняване!

Дясната зеница е значително по-малка от лявата, което е един от основните признаци на шизофрения. Разбира се, това може да е нежелан ефект от начина на снимане и не може да се използва като доказателство за диагноза.

Късият врат може да е индикатор за проблеми с гръбнака, породени от дългогодишно наведена поза и последвала идиопатична сколиоза.

И накрая, лек психологически анализ: Недялко е несигурен човек, който изгражда своето аз на базата на мнението на околните за него. Психически лабилен и без самочувствие, той би могъл да стане лесна жертва на манипулация, ако действията му предизвикат одобрение у човек от мъжки пол, заместващ силна мъжка фигура от детските му години. Вероятно липсата на бащинска обич и мъжки пример в детството, са причината за неговото компенсаторно поведение, целящо себедоказване чрез отричане позицията на всеки, който не влиза в позицията на негов баща.

Като баща той припознава всеки, който работи по властовия модел, който Недялко вероятно приема за нормален пример за бащинско поведение – твърда ръка, безкомпромистност и незачитане на чуждото мнение.

Image may contain: 1 person, standing, beard and indoor, text that says 'CHELSEA FOOTBALL CLUB STAMFORD BRIDGE 19050'

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар