Според автобиографията на Пацо Балкона, той владее испански ниво A2. Може да си поръчва кафе и бира

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новината, че бившият председател на КПКОНПИ Пламен Георгиев ще става генерален консул във Валенсия, от вчера, възмути българската общественост.

Това е поредната рокада с Георгиев, след като след скандала с недекларираната му тераса със сауна, той изненадващо се оттегли от поста си, после тръгна да се връща в Специализираната прокуратура, но пък правителството на тайно заседание го изпрати във Валенсия – явно, за да си почине добре в красивия средиземноморски град.

А според мотивите, рапространени вчера до медиите от Министерсво на външните работи, което трябва да даде препоръки за консулите, е „владее испански език, а работата на консула изисква изключително добра координация с местните служби.

В неговата автобиография, подробно е описано какви са били дрлъжностите му – изцяло в сферата на право и прокуратура, както и образованието, курсовете и езиците, които владее.

А той владее испански – ниво А2. Ето тук може да видите неговата автобиография. 

Това е второто ниво за изучаване на испански език, което следва непоредствено след първото, при което се започва от азбуката. А2 е надграждащи ниво, при което се четт текстове, реплики и ситуации.

След него са нивата B1, B2, C1.

Така че с туристически говорим испански език, Пламен Георгиев вероятно лесно ще си поръча кафе и бира във Валенсия.

Автобиграфията на Пламен Георгиев е закачена официално на страницата на Народното събрание, още през 2018 г., когато той беше основен кандидат на управляващите за председател на новия Амтикорупционен орган – КПКОНПИ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар