Според зодията: Какво искате в една връзка?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво искат различните зодии в една връзка – бързо ли се доверяват, какво търсят в партньора и кои са нещата, които ги плашат?

Според зодията: Какво искате в една връзка?
 © iStock

Овен

Родените под знака на Овена са сред най-страстните представители на зодиака. Те търсят и искат най-доброто от живота, включително от връзката. Те обичат преследването и няма да се откажат от някого, ако вярват, че е човека за тях. Не се срамуват да направят първата стъпка – директни са и действат и говорят без заобикалки. Идеалният партньор за зодия Овен е енергичен и подкрепящ. Обичат някой да е като тяхна мажоретка – да го окуражава, хвали и дори боготвори. Искат страст, романтика и изненади във връзката. 

 

Вижте още:

 

 


Добави описание

 

Телец

Представителите на зодия Телец не бързат за никъде, когато става дума за връзки. Нужно им е време да анализират себе си и партньора. Търсят деликатен човек, с когото да се наслаждават на живота. Трябва им партньор, който да е откровен, но внимателен, за да ги “сваля от облаците” в моменти на нужда. Обичат нежността, но проявена далеч от чужди очи.

Добави описание

 

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци търсят интелекта преди всичко. Външният вид и характерът също са важни, но е нужно и нещо повече. Половинката им трябва да е човек, с когото да могат да говорят на различни теми, да обсъждат, да спорят. Обожават флирта и любовната игра и не се дават лесно. Но веднъж спечелено ли е сърцето им, всичко е въпрос на време.

 

Рак

Представителите на зодия Рак търсят интимност, грижовност и сигурност. Осигурите ли им тези три неща, сте спечелили сърцето им. НО! Бъдете търпеливи, защото имат склонността да се крият и предпазват. Спечелите ли доверието им, ще се преобразят на мига – те обичат топлината, спокойствието и домашния уют и ще ви го осигурят, ако искате да създадете заедно семейство. Няма да демонстрират чувствата си, но когато сте насаме, ще видите страстната им страна.

 

Лъв

Лъвовете обичат обожанието на човека до себе си. Търсят партньор, който да ги обича и подкрепя, но и да им се възхищава. Трябва им половинка, която да не спира щурите им идеи и да умее да се наслаждава на живота. Понякога цялата тази драма натоварва хората до тях. Това, което малцина знаят, е, че Лъвовете обожават да глезят половинките си и биха направили всичко за тях.

Добави описание

 

Дева

Логични и аналитични, малко затворени. Трудно ще разберете представителите на зодия Дева в началото. Те искат първо да научат колкото се може повече за партньора, преди да се разкрият. Веднъж спечелите ли сърцето им, ще са с вас докрай. Обожават добре планираното ежедневие и онези изненади, които не ги изваждат от зоната им на комфорт. Дори в романтично отношение са леко сдържани и е нужно добре да ги познавате, за да ги изненадате истински.

 

Скорпион

Скорпионите са много взискателни към човека до себе си. Те очакват равностоен партньор, който може да се справя с всичко. Не приемат да влизат в клиширани рокли – например само домакиня или припечелващ мъж пари. Търсят комплексен партньор, с когото да вървят рамо до рамо. Обичат вниманието и изненадите, особено поднесени с щипка лукс от време на време. Качественият сексуален живот за тях е по-важен, отколкото за другите зодии.

Добави описание

 

Стрелец

Оптимисти, ентусиасти и винаги търсещи. Представителите на зодия Стрелец търсят приключенец за партньор. Трябва им човек, който да може да смогне на ентусиазма им. Партньорът им трябва да е спокоен и уравновесен човек, който да може да се справя с понякога бурния им нрав.

 

Козирог

Целенасочени, но внимателни. Такива са Козирозите в живота, такива са и в любовта. Материалисти са, но само до степен на практичност. В една връзка търсят най-вече подкрепа и доверие. За тях няма нищо по-важно. Готови са на компромиси и отстъпки, но само ако виждат същото и в партньора. Трябва им уравновесен човек, който да е готов да укротява бурния им нрав.

Добави описание

 

Водолей

Водолеите търсят партньор, с когото да се свържат на духовно и интелектуално ниво. Трябва им половинка, която да ги разбира – дори за най-щурите им идеи. Те са творци и визионери, любители на новите неотъпкани пътеки и искат да вървят с някого до себе си. Страстни са и не се боят да покажат чувствата си, независимо от мястото и компанията.

 

Риби

Представителите на зодия Риби искат да създадат истинска и дълготрайна връзка с партньора си. Това означава да могат да му се доверят напълно и да знаят, че имат неговата/ нейната подкрепа. Вярват, че щастието обича тишината и не афишират любовта си. Изпитват огромно разочарование, ако не виждат/ усещат подкрепата на партньора. 

Добави описание

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар