Според зодията: Какво никога да не казвате на мъжа си

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кои са нещата, които мъжете от всяка зодия никога не искат да чуват? Според зодията: Какво никога да не казвате на мъжа си

Според зодията: Какво никога да не казвате на мъжа си
 © iStock

Овен: Ти си безразличен

Мъжът Овен бързо създава дълбока връзка, защото е много социален. Обожава хората и хората се чувстват добре в неговата компания. Ако мъжът до вас е Овен, може би има моменти, в които имате усещането, че не можете да го настигнете. Той винаги ще полага усилия да сте включена, но понякога няма да ви е достатъчно. Затова и най-голямата обида, която можете да изречете, е да го обвините в безразличие.

 

Телец: Не ти пука за мен!

Мъжът Телец предпочита сериозните и дългосрочни връзки. Дава всичко то себе си за жената, която е избрал за своя спътница. Любовта е толкова важна за него, че иска да ви опознае колкото се може по-бързо и да види всичките ви лица. И понеже ви обича с цялото си сърце, най-голямата обида, която можете да изречете е, че не му пука за вас. 

 

Близнаци: Губиш ми времето!

Понякога мъжът Близнаци предпочита кратките авантюри пред сериозните връзки. Но намери ли Жената, то това е завинаги. Може да ви отнеме известно време да се отпусне във вашата компания и да ви се довери, но не го съдете твърде строго. Никога не му казвайте, че ви губи времето и не бъркайте нерешителността с несериозност.

зодия близнаци

 

Рак: Нямам ти доверие!

Мъжът Рак е чудесен партньор, защото ще ви “изучи” в най-добрия смисъл на думата, за да разбере какво е нужно да останете заедно. Лоялен е и знае как да ви накара да се почувствате добре. Но ще има моменти, в които ще се съмнява. Може дори да ви обвини в липса на чувства. Вместо да се гневите, дайте му време, доверете му се и му покажете, че и вие му вярвате. Не бъркайте затварянето му с опити да ви излъже или подведе.

 

 

Лъв: Искаш твърде много от мен!

Мъжът Лъв винаги знае какво иска от жената до себе си. Лъвовете по природа са максималисти. Живеят, действат и мислят с размах. Това е най-ценното им качество и най-голямата им слабост. Но тайничко, вътре в себе си, понякога се съмняват дали заслужават всичко, което искат. Затова никога не бива да им казвате, че са прекалено взискателни. 

 

 

Дева: Не знаеш нищо за мен!

Девите са перфекционисти. Те искат да знаят всичко за вас – кое ви прави щастливи, кое – нещастни. Всичко, до последния най-дребен детайл. Без това знание, той се чувства несигурен, дори изгубен. Ако се затваряте или сте дистанцирани, това ще го направи още по-неуверен. Най-голямата обида за него е, че не ви познава добре.

мъж според зодията

 

Везни: Искаш да угодиш на всеки!

Мъжът Везни често обича да се перчи, че е независим, но дълбоко в себе си търси одобрението на околните. Ще забележите колко много услуги се старае да направи, дори на хора, които не са му близки. Възможно е в някои ситуации дори да се почувствате пренебрегната, защото не всичките му усилия са насочени към вас. Но никога не му казвайте това в очите.

 

Скорпион: Ти си луд!

Мъжът Скорпион е много страстен и краен в действията и изказванията си. Със сигурност сте забелязали и цените това негово качество, но може би има и моменти, в които ви дразни. Ако попаднете в ситуация, в която мъжът ви преувеличава дадена история или я украсява твърде много, не му казвайте, че е луд или това, което разказва, не е точно така. 

 

Стрелец: Действаш/ говориш фалшиво!

Мъжът Стрелец обича да флиртува, обожава общуването с всеки, когото срещне. Лесно създава контакти и приятелства и има нужда от жена, която да го разбира добре. Понякога поведението му ще ви се струва преувеличено, но се отнесете с разбиране към желанието му да се харесва на хората. Не го обвинявайте във фалш, защото влага много старание отношенията си с околните.

зодия стрелец

 

Козирог: Не си лоялен!

Мъжът Козирог иска сериозна връзка, основана на доверие. Нищо повече. Вярва, че всичко може да се получи добре, стига човек да вложи време и усилия. И понеже се старае в отношенията си с всички, най-голямата обида към него е в липса на лоялност. 

 

Водолей: Ти си егоист!

Мъжът Водолей трудно се обвързва и му трябва много време да се влюби истински във вас. Но случи ли се, той ще ви се отдаде изцяло. Ще очаква същото и от вас. Дори в сериозна връзка мъжът Водолей ще има нужда от малко време за себе си. Това е неговият начин да презареди батериите. Това не означава, че поставя себе си пред вас. Затова най-голямата обида за него е, че е егоист.

 

Риби: Преиграваш!

Мъжът Риби е романтик, макар понякога да не знае как да го покаже. Търси жена, която да го обича, да се грижи за него, без да внася драма в ежедневието. Споровете и напрежението го изтощават. Често няма да получите от него външна реакция, макар вътрешно да изгаря. Но ще има моменти, в които ще си изпусне нервите и тогава най-голямата обида за него ще е, че преиграва.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар