Според зодията: Какво търсят мъжете в една жена?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какви качества търсят мъжете в една жена, с която да прекарат остатъка от живота си? Какво очакват от връзката си с нея? Според зодията: Какво търсят мъжете в една жена?

Според зодията: Какво търсят мъжете в една жена?
 © iStock

Партньорите във всяка връзка имат определени очаквания към половинката. Когато става дума за сериозна връзка и семейно обвързване, те са още по-сериозни. Вижте какво търсят мъжете от различните зодии в жената до себе си. Съгласни ли сте? 


Зодия Овен: Женственост и трудолюбие

Мъжете от зодия Овен търсят дама, която излъчва женственост и държи на външния си вид. Тя може да не е типична красавица, но има неподправено очарование. Винаги полага грижи за вида си – облича се добре, поддържа грима и прическата си. Мъжете от зодия Овен искат половинка, която работи упорито и допринася за равновесието в семейството. Важно е жената да умее да отстоява себе си и да води във връзката, когато обстоятелствата го изискват.

 

Зодия Телец: Търпение и честност

Мъжете от зодия Телец търсят жена, която е търпелива и може да се справя и в трудни, и в лесни времена. Те държат на честността в отношенията и не са склонни да правят компромиси с нея. Когато си харесат дама, те не прибързват. Дават си време да я опознаят и да разберат дали е онова, което очакват. 

Добави описание

 

Зодия Близнаци: Непредвидимост

Мъжете от зодия Близнаци искат до себе си жена, която да мисли и действа бързо, дори в напрегнати ситуации. Тя трябва да е уверена и със самочувствие. Мъжът Близнаци обича да импровизира и да опитва нови неща, той е лоялен и безкомпромисен. Очаква същото и нищо по-малко от жената до себе си.

 

Зодия Рак: Любов и семейство

Мъжете от зодия Рак са емоционални. Най-важни за тях са любовта, разбирателството и семейния уют. Търсят жена, която да е готова да се отдаде на дома и децата. В същото време дамата на сърцето им трябва да е решителна и да поема инициативата, защото мъжете Раци понякога са срамежливи и дори интровертни.

 

Зодия Лъв: Закачливост и щедрост

Мъжете от зодия Лъв търсят жена, с която ежедневието да преминава в шеги и закачки. Тя трябва да има чувство за хумор и дори да е леко дяволита. В същото време партньорката на Лъвовете трябва да гледа на парите, като на средство, а не цел. Мъжете Лъвове обичат да харчат и да си угаждат и жената до тях трябва да ги разбира и подкрепя.

Добави описание

 

Зодия Дева: Доброта и ред

Мъжете от зодия Дева са нежни и внимателни към половинката си. Те имат ранима душа и търсят в жената до себе си спокойствие и доброта. Дамата на сърцето им трябва да е уверена, без да е показно наперена. В същото време мъжете Деви държат на реда и чистотата. Винаги участват в грижите за дома, но държат жената до тях да е чистофайница, която не прави компромиси с уютно подреденото и чисто жилище.

 

Зодия Везни: Връзка без драми

Мъжете Везни са спокойни и мили. Не обичат около тях да се вдига много шум или да привличат излишно внимание. Жената до тях трябва да е умна и работлива, с благ характер. Трябва да е самостоятелна, уверена и да не гледа на партньора си единствено като на опора в живота. Мъжете Везни ненавиждат драмите, затова бягат от скандали, повишаване на тон и вменяване на вина. 

 

Зодия Скорпион: Уединение и приключения

Мъжете от зодия Скорпион са страстни и мистериозни, много трудни за разгадаване. Понякога са в настроение за почивка, друг път – за приключения. Искат жена до себе си, която да е техен съмишленик. В същото време половинката им трябва да уважава желанието им за уединение от време на време, а не да ги обсебва изцяло.

Добави описание

 

Зодия Стрелец: Свобода и забавления

Мъжете от зодия Стрелец са свободолюбиви и не одобряват половинката им да е постоянно около тях. Това далеч не означава, че не я обичат. Просто понякога се нуждаят от време за себе си и за приятелите си. В същото време държат на половинката си и обожават да прекарват време заедно, да опитват нови неща, да се забавляват. 

 

Зодия Козирог: Решителност и лоялност

Мъжете Козирози не си падат по случайните забежки и кратки авантюри. Търсят жена за дълготрайна и стабилна връзка. Те са традиционалисти и семейството е техен основен приоритет. Жената до мъжа Козирог трябва да е решителна и да може да действа под напрежение, за да компенсира понякога притеснителната природа на зодията на мъжа си. Лоялността във всеки аспект на живота е задължителна за мъжа Козирог – от най-дребните до по-сериозните неща.

 

Зодия Водолей: Пространство и артистизъм

Мъжете от зодия Водолей търсят жена, която да е артистична и с необичаен поглед към живота. Тя трябва да е негова опора в моментите, в които е объркан и притеснен и не знае в коя посока да поеме. Мъжете Водолеи имат своите периоди на уединение, в които искат да останат сами. Жената до тях не бива да е обсебваща, а да уважава нуждата им от самота.

 

Зодия Риби: Любов и въображение

Мъжете Риби са креативни и романтични по най-необичайни начини. Умеят да изненадват жената до себе си и да я карат да се чувства обичана. Искат жената до тях да е спокойна и уравновесена, да не повишава тон и да не вдига скандали. Мъжете Риби са грижовни и искат половинката им също да притежава това качество.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар