Според зодията: Как изглежда вашият мъж мечта?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всяка жена има своя представа за мъжа мечта, за това, какви качества трябва да притежава и как да се отнася към нея. Вижте как изглежда мъжът мечта на жените от различните зодии.

Според зодията: Как изглежда вашият мъж мечта?
 © iStock

ОВЕН

Вашият мъж мечта обича докрай и безрезервно, също като вас. Търсите човек, който да е готов да ви изслушва. Трябва да ви разбира и да ви обгражда с внимание. Искате мъж, който да харесва приключенския ви дух и увереността ви. Човекът до вас трябва да е готов да ви приеме като силната и независима жена, която сте. Откриете ли вашия мъж мечта, все едно сте намерили последното парченце от пъзела – ще се почувствате завършена и съвършена.

зодия овен

 

ТЕЛЕЦ

Вашият мъж мечта трябва да е човек със силна воля и търпение. Той трябва да ви приеме – с всички ваши провали и успехи. Вашия мъж мечта има сходни интереси, ценности и дори страхове. За вас не важи правилото, че противоположностите се привличат. Търсите човек, който няма да ви притиска, ще ви дава нужното време, ще е търпелив и обичащ. Намерите ли мъжа мечта, ще почувствате комфорт и топлина, както никога досега.

зодия телец

 

БЛИЗНАЦИ

Вашият мъж мечта има златно сърце. Спонтанен е и обича да ви поднася малки изненади. Вие лесно се отегчавате, затова и ви трябва човек, който прави живота ви разнообразен. Вашият мъж мечта знае как да накара пеперудите в стомаха ви да пърхат, знае как да ви накара да се усмихнете дори когато сте в най-лошото си настроение. Харесва ви човекът до вас да е идеалист, да иска да промени света към по-добро, да е активен.

зодия близнаци

 

РАК

Вашият мъж мечта е готов да се справи с всевъзможните ви настроения и тревоги. Той е човек, който не бяга, когато ситуацията стане напечена. Вашият мъж мечта е чувствителен и състрадателен; той се отнася с разбиране към емоциите ви и ги уважава. Той ще намира начин да ви говори без думи и да ви успокоява дори в най-трудните моменти.

зодия рак

 

ЛЪВ

Вашият мъж мечта е уверен в себе си. Той е завършен човек – постигнал всичко желано в живота; уверен е и го показва. Човекът за вас знае какво иска. Той умее да кара всички около себе си да се чувстват спокойни. Като истински Лъв, вие също сте уверени и искате да водите. Откриете ли мъжа мечта, съвсем естествено ще намерите баланса помежду си – кой кога да води и кога да следва.

зодия лъв

 

ДЕВА

Трудно допускате някого до себе си и за вас не е никак лесно да намерите мъжа мечта. Той трябва да е упорит и постоянен, докато спечели сърцето ви. Търсите човек, който държи на стабилността и не се предава лесно. Вашият мъж мечта трябва да е нежен и спокоен. С търпение трябва да достигне до сърцето ви. Той е едновременно половинка и най-добър приятел.

зодия дева

 

ВЕЗНИ

Вие сте от хората, които като че ли цял живот търсят мъжа мечта. Винаги се оглеждате и търсите Единствения. Той трябва да е мил и внимателен. Най-важното качество за вас е постоянството. Мъжът мечта трябва да е готов на сериозна връзка от самото начало, защото вие нямате време за игрички.

зодия везни

 

СКОРПИОН

Мъжът мечта за вас е съчетание между грижовност и мъжкарство. Държите половинката ви да е глава на семейството – във всички възможни аспекти – финансово и емоционално. Мъжът мечта е честен и с чувство за хумор.

зодия скорпион

 

СТРЕЛЕЦ

Вашият мъж мечта е интелигентен и забавен. Искате човек, който не е изгубил детето в себе си, който не спира да се смее и намира забавното във всяка ситуация. Мъжът мечта трябва да разбира свободолюбивия ви дух и желанието ви да се забавлявате с приятели. Той не трябва да е ревнив, а да знае как да се забавлява с вас. 

зодия стрелец

 

КОЗИРОГ

Вие трудно избирате някого за своя постоянна половинка. Не се доверявате лесно, затова вашият мъж мечта е упорит човек, който не се отказва лесно. Макар да имате твърда обвивка, истината е, че се нуждаете от човек, при когото да намерите утеха в трудни времена. Той трябва да е търпелив и да разбира, че зад твърдата ви обвивка се крие нежна душа.

зодия козирог

 

ВОДОЛЕЙ

Вашият мъж мечта е интелектуалец, някой, с когото можете да водите безкрайни разговори на всевъзможни теми. Трябва ви човек, който умее да вижда живота от различни ъгли, каквито са вашите. Вие, като Водолей, имате много алтернативен поглед към нещата от живота и се нуждаете от някой, който е наистина специален, за да го разбере. Мъжът мечта трябва да е честен и да не си позволява да ви контролира.

зодия водолей

 

РИБИ

Вашият мъж мечта е романтик, почитател на т.нар. старомодни жестове на любов – подаряване на цветя, целуване на ръка, задържане на вратата и т.н. Мъжът мечта трябва да е готов на сериозно обвързване от самото начало. Готови сте на сериозно обвързване, брак и деца веднага след като намерите тези качества в половинката си.

зодия риби

 

 

Вижте още:

 

Как да се справите със стреса и напрежението според зодията? >>>

Според зодията: Кой ще разбие сърцето ви? >>>

Най-важният житейски урок за 2020 според зодията >>>

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар