Според зодията: Кое е най-глупавото клише за всеки зодиакален знак?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нищо не е такова, каквото изглежда! Понякога в клишетата се съдържат само преувеличени твърдения и лъжи. Вижте кои са най-популярните клишета за всяка зодия и каква всъщност е истината за тях.

Според зодията: Кое е най-глупавото клише за всеки зодиакален знак?
 © iStock

Зодия Овен

Клише: Овните нямат чувства

Истина: Представителите на зодия Овен са много чувствителни, но и предпазливи какво и пред кого разкриват. Нужно им е време, за да се доверят и още по-дълго да се разкрият. Зад маската им на безчувствие се крие ранима душа. Предателствата дълбоко ги нараняват и ги карат да се приберат още по-навътре в черупката си.Няма да повярвате какво ще направят с вас:

Кои планети са ретроградни СЕГА и как се отразява това?

Добави описание


 

Зодия Телец

Клише: Телците са инатливи

Истина: За представителите на зодия Телец клишето е равно на полуистина. Телците наистина могат да са безкомпромисни, но това се случва предимно около хора, които не познават добре. По отношение на непознати или малко познати, наистина проявяват упорство. Ако обаче сте сред кръга им най-близки, са склонни на компромиси и отстъпки, стига да подходите с уважение към личното им мнение.

 

Зодия Близнаци

Клише: Близнаците са двулични

Истина: Близнаците са толкова комплексни, че понякога и самите те не могат да се разберат. Склонни са да поглеждат даден проблем от всички страни и във всяка да открият частица истина. Може да се случи да променят мнението си в последния момент, което в очите на другите да изглежда като двуличие. Поведението им не е резултат от злонамереност, а от вътрешна борба, която издава колко многопластови личности са.

 

Зодия Рак

Клише: Раците са прилепчиви

Истина: Представителите на зодия Рак се привързват силно. Веднъж стане ли това, те са готови на всичко. Да, имат склонност да търсят прекомерна близост, но ако ги помолите да отстъпят крачка назад, ще го направят, без да ви наранят или обидят.

Внимавайте с токсичните хора!

Зодии, за които се смята, че са енергийни вампири

Добави описание

 

Зодия Лъв

Клише: Лъвовете се интересуват само от себе си

Истина: Представителите на зодия Лъв са хора с високо самочувствие. Често то се основава на опит и постижения. Съчетанието от това кара Лъвовете охотно и често непоискано да дават съвети и напътствия. Излъчването им превръща помощта в натриване на носа, макар да не е замислено като такова. В действителност Лъвовете обичат да помагат и са готови да чуят всяко мнение.

 

Зодия Дева

Клише: Девите са груби

Истина: Представителите на зодия Дева са перфекционисти с висок морал. И очакват същия безкомпромисен подход от всички около себе си. Нужно им е време да осъзнаят, че не всеки има такъв поглед към живота. За да се предпазят от емоционално нараняване, те се крият зад маска на безразличие, която често ги прави да изглеждат груби и отблъскващи.

 

Зодия Везни

Клише: Везните са нерешителни

Истина: В ежедневните си действия представителите на зодия Везни често се нуждаят от повече време, за да вземат решение. Дори дреболиите понякога им се виждат значителни. Но дадат ли обещание, поемат ли ангажимент, можете да разчитате изцяло на тях. И дори в напрегнати ситуации, ще са до вас за съвет или помощ.

 

 

Зодия Скорпион

Клише: Интересуват се само от секс

Истина: Едно от най-често повтаряните клишета за представителите на зодия Скорпион е, че се интересуват само от секс в една връзка. Всъщност Скорпионите са многопластови личности с изисквания. Държат отношенията им с половинката да са пълноценни и да не липсва нищо.

Добави описание

 

Зодия Стрелец

Клише: Стрелците са егоисти

Истина: Представителите на зодия Стрелец разделят хората в живота си на две категории – познати, от които се интересуват минимално, и много близки, за които биха дали всичко. Ако някой е в първата категория, Стрелците не биха направили много особено ако им представлява трудност. Но в случай, че човек е част от втората категория, ще зарежат онова, което вършат и на мига ще се притекат на помощ.

 

Зодия Козирог

Клише: Козирозите са винаги сериозни

Истина: Козирозите са типични представители на земните зодии. Няма по-здраво стъпили на земята от тях. Не обичат повърхностните шеги и елементарния хумор, шегите им също са малко странни. Но когато човек ги опознае ще разбере и оцени чувството им за хумор, макар понякога да е поднесено малко по-грубовато.

Добави описание

 

Зодия Водолей

Клише: Водолеите не се интересуват от никого

Истина: Водолеите са особняци. Летят толкова високо в облаците, че хората долу не знаят какво точно са. Всички ги разбират трудно и именно в това недоумение се ражда клишето, че не се интересуват от никого. Представителите на зодия Водолей всъщност държат да опознаят човек в дълбочина. Задават странни въпроси, които за самите тях са логични, но за събеседника – необичайни. Интересуват се от почти всеки, който малко или много е в живота им, просто го показват по странен начин.

Добави описание

 

Зодия Риби

Клише: Рибите са свръхемоционални

Истина: Всяка една ситуация от ежедневието на Рибите ги засяга по един или друг начин. Те я преживяват. Страстта им към живота и близките е толкова силна, че често е погрешно разчитана като прекалено силна емоция. Всъщност Рибите обичат силно, интересуват се от всичко и не се боят да го покажат.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар