Според зодията: Кои са най-големите манипулатори?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки има способността да манипулира. При някои това действие е съзнателно, при други – не. Едни хора лесно се поддават на манипулация, други – не чак толкова. Но кои са най-големите манипулатори според зодията и как действат те?

Според зодията: Кои са най-големите манипулатори?
 © iStock

1. Зодия Близнаци: Разтягане истината

Представителите на зодия Близнаци са изкусни манипулатори. Може да минат години, преди да разберете, че ви мотаят. За тях истината е като гума – могат да я разтягат във всички посоки, стига да им служи за конкретна цел. Често ще ги чуете да казват, че няма други варианти в една или друга ситуация, когато това може да е вярно само отчасти. Близнаците гледат в дългосрочен план и понякога са склонни да кажат лъжа, смятайки, че действат за добро в далечното бъдеще. 


2. Зодия Скорпион: С мен или против мен

Представителите на зодия Скорпион изискват безгранична лоялност. Най-силната им черта като манипулатори е да разговарят с вас така, сякаш нямате избор. Принуждават близките си да действат според техните виждания, без никакви прояви на свободна воля. Имат склонност да се сърдят, да мълчат и в редки случаи да избухват, ако знаят, че така ще постигнат своето.

 

9 признака, че си имате работа с манипулатор

9 признака, че си имате работа с манипулатор

 

3. Зодия Козирог: Манипулация с факти

Представителите на зодия Козирог манипулират, карайки човека отсреща да се чувства глупав. Ще ви залеят с факти. Някои от тях ще са истина, но други – е, да тях няма да е чак толкова сигурно. Козирогът манипулира, като говори уверено, без да се перчи. Оставя впечатлението, че е компетентен по всички въпроси. Можете да се справите с тях само като им се опълчите. Покажете ли самочувствие, Козирогът ще стане мек като тесто и няма да смее да ви манипулира.

 

4. Зодия Лъв: Усещане за невинност и пасивност

Представителите на зодия Лъв са уверени и наперени. Не обичат да признават грешките си. Понякога е възможно да действат само и единствено в своя полза и в ущърб на останалите. Ако опитате да говорите с тях по въпроса, ще се направят на невинни, ще опитат да оправдаят себе си или ще извъртят всичко така, сякаш са целяли единствено другият да спечели.

Вижте още:

Добави описание

 

5. Зодия Риби: Липса на отговорност

Когато представителите на зодия Риби направят нещо, което да разстрои или обиди околните, трудно поемат отговорност. Манипулират другите, че не са разбрали или че не са планирали това да се случи. Извъртат историята така, че да излязат невинни. В главата им се върти мисълта, че са специални и че са дали всичко от себе си, затова не са отговорни.

 

6. Зодия Везни: Незнание и неумение

Представителите на зодия Везни обичат да се правят на разсеяни, когато изпаднат в трудна ситуация. Казват, че не знаят или не умеят и търсят друг да свърши всичко вместо тях. Ако са сигурни в действията си, са наперени и държат всички да узнаят всичко до най-дребния детайл. Умеят да манипулират хората с мили приказки и комплименти.

 

Конфликт, премисляне, изчакване.

Как зодиите решават проблемите си?

Добави описание

 

 

7. Зодия Водолей: Манипулация чрез привличане и мълчание

Представителите на зодия Водолей са изкусни манипулатори, като никои други. Креативната им природа им позволява да играят с емоциите на хората. Те са харизматични и ги привличат, омайват ги със сладки приказки, а след това се отдръпват, принуждавайки отсрещната страна да търси контакт.

 

8. Зодия Дева: Пасивна агресия

Представителите на зодия Дева рядко са директни, особено поставени в тежка ситуация. Рядко ще ги видите открито да заявяват мнението си. Сблъскат ли се с хора на противоположна позиция, започват да се държат пасивно-агресивно, за да постигнат своето.

 

9. Зодия Стрелец: Мили очи

Представителите на зодия Стрелец са импулсивни и не особено тактични. Но когато искат нещо от някого, започват да се държат свръхмило. Това поведение трае, докато имат полза, а след това за секунди могат да се трансформират в истинската си версия.

Коя е най-лудата зодия в зодиака?

 

10. Зодия Рак: Всичко изглежда по-лошо, отколкото е

Представителите на зодия Рак са твърде емоционални и чувствата движат всичко в живота им. Макар да не обичат да са жертви, имат склонност да правят всичко да изглежда по-лошо, отколкото е. Така търсят утеха от близките си и ги манипулират, търсейки успокоение.

 

11. Зодия Телец: Вменяване на вина

Представителите на зодия Телец често се чувстват като жертви, ронят горчиви сълзи и търсят състрадание. Но при първата удобна възможност изместват фокуса от себе си върху някой друг, по възможност вменявайки вина. Те са силни и упорити, не се отказват лесно и набележат ли някого като виновник, ще го манипулират докрай.

 

12. Зодия Овен: Манипулация чрез комплименти

Представителите на зодия Овен манипулират по специфичен начин – приласкават с комплименти и държат на вас, докато сте им нужни. Не мислят за чуждите чувства, стига накрая да получат онова, което желаят.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар