Според истанбулската конвенция: Ако не искате, ако не разрешите на децата ви да учат хомосексуализъм, идват и ви ги вземат (видео)

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ – ОПИТНОТО ПОЛЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ! МАСОВО ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ.! ДЕЦАТА СЕ ДАВАТ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ НА ОБРАТНИ ИЛИ НА РОДНИНИ НА СОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ(ПРИЕМНИ СЕМЕЙСТВА),

ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ПОЛУЧАВАТ ДОБРИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА МНОГО ЧЕСТО ДЕЦАТА СЕ ИНВАЛИДИЗИРАТ ОТ ПРИЕМНОТО “СЕМЕЙСТВО”,

ЗАЩОТО ЗА ДЕТЕ-ИНВАЛИД ДЪРЖАВАТА ДАВА НА ПРИЕМНИТЕ “РОДИТЕЛИ” МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ, ОТКОЛКОТО ЗА ЗДРАВО ДЕТЕ.ТОВА ВЕЧЕ Е “БИЗНЕС” ТАМ./Violina Lang, Фейсбук


Ако не искате, ако не разрешите на децата ви да учат хомосексуализъм, идват от “социалната служба Barnevarn (нещо като детско правосъдие, опека за децата), и ви ги вземат.

На съвсем. Завинаги! До края на живота ви!  Като програмата за защита на свидетелите – нито ще знаете, нито имате право да се интересувате къде и при кого отиват. Няма ги! Точка! Не, не е преувеличение. Това вече от години работи в Норвегия, в Скандинавия, и в маса други “държави” в Европа!

ТОВА ИДВА В БЪЛГАРИЯ! С Истанбулската конвенция в това число! Защото тя предвижда, налага на държавата впрягането и в процеса на обучение, в медиите, в образованието, в детските градини, НАВСЯКЪДЕ да се пропагандира и даже налага тази джендърно-разнообразна различност и “конвенционалност”! 

Разберете – ако не се противопоставите, всеки, с всички сили, без значение от имотно, социално състояние, идеологически или политически възгледи, децата ви, децата ни, внуците ви/това ни/ви/ги чака! Кога ще го проумеете! Кога ще се събудите?! 

Кога ще се загрижите за СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА, бе, хора! Истинското лице на ЕС! Службата за ,, защита на децата ” в тези страни, особено в Норвегия и Швеция, е с доказани връзки с педофили и други извратеняци, и отнемат в повечето случаи бели, руси деца, за извратените си клиенти.

Много руснаци и чехи, живеещи там, са изревали от тях, но те са фактически над закона ! Узаконена педофилия ! Но родителите са също виновни – би трябвало да им съпротивят безмилостно, в момента, в който посегнат на децата им ! Само така могат да спрат тази открита и явна война срещу белите европейци ! Ужасно ! Не трябва да допускаме това в Родината! / Васил Иванов Кунчев-Левски, Фейсбук

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар