Според Euronews, в България трябва да бъдат евтанизирани над един милион овце и кози

България, Странджа
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В България трябва да се евтанизират над 1 милион овце и кози, според данни на българското правителство, разкритието е направено от Евронюз във връзка с последните събития в Странджа.

Данните им са предоставени от българското министерство на земеделието и потвърдени лично от премиера Бойко Борисов.

Според Евронюз България изпълнява директива на Брюксел, която не е ясна, но пък за сметка на това на хората в Странджа се избиват поголовно животните и им се отнема поминъка.

По интересното в случая е че държавата България няма износ към страните на ЕС на овче, агнешко и козе месо, но още по странното е че африканската чума, която не засяга хората при консумацията на месо е основна причина според българските власти, да се избиват животните.

Според кореспондента правил материала за Евронюз в България, която е страна член на ЕС, но по нищо това не личи дори в столицата и София, която е тъмна и мръсна, а още на летището можеш да бъдеш обран подобаващо, всичко е забулено в мистерия както през комунизма, едни хора са се наместили на едни кресла в министерски съвет и парламента, а техните представители по места правят каквото и както си искат без да са контролирани от никой.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар