СПРАВКА ЗА НАЛИЧНОСТ В ДЕБИТНА КАРТА НА БАНКОМАТ 50 СТОТИНКИ – НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Банките в България бележат всяка година космически печалби, според техните данни оповестявани всяка година в медиите, но откъде идват тези печалби никой не иска да каже.

В държавата на разбойниците и мафията в която банките са по страшни от всички обирджии на света, се оказа, че дори да си провериш баланса на дебитната карта на банкомат на чужда банка различна от тази, която ти е издала картата си има цена и тя е 50 стотинки!!!

Сами се сещайте кой и как позволява всичко това да се случва в България и кой е виновен за грабежа на така наречените банкови институции.

Иначе в държавата на мафията си имаме всякакви органи за борба с измамите, за борба с каквото се сетите, но явно всички тези органи изобщо не се интересуват как едни банки ни ограбват дори, когато си проверяваме баланса по дебитните карти на чужд банкомат различен от техният.

Няма значение и че навсякъде е обявено че таксата е от 10 до 30 стотинки, тя е увеличена на 50 стотинки от тази година и ако не вярвате сами може да си проверите.

Иначе тази услуга в почти всички банки по света е безплатна, но както знаем тук е България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар