СПРЕТЕ ДА ЗАРЕЖДАТЕ В ЛУКОЙЛ, ЦЕНИТЕ ПАК ПОЛУДЯХА – ПРИЗОВАВАТ ХОРА ВЪВ ФЕЙСБУК

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във връзка с покачването на цената на горивата във всички вериги бензиностанции в социалната мрежа Фейсбук, хората се самоорганизират за Бойкот на всички вериги, като нещата ще се случват поетапно.

Като за начало трябва всички да спрем масово да зареждаме във бензиностанциите от веригата “Лукойл” за десет дена после всички трябва да преустановят спирането на МПС тата си за зареждане в ОМВ, следва ШЕЛ и така на десет дена ще се блокира работата на определени вериги.

Начина на бойкот е взаимстван от Украйна, където цената на горивата вече доближава 2.00 лева и за разлика от България, хората бързо се самоорганизират и принуждават собствениците на вериги бензиностанции да намалят цените именно с този начин на бойкот на веригите им.

В България определено има монопол и картел, Марешки, който уж сваляше цените вече е в Парламента и сега когато няма избори изобщо не се интересува от това да поддържа ниски цени на горивата, в неговите бензиностанции цените са с едва 7 – 8 стотинки по – ниски, а помним времена, когато поддържаше цени до 30 стотинки разлика, под цената на големите вериги, обясняват още хората във Фейсбук.

Да Бойкотираме “Лукойл”, никой да не зарежда десет дена в тяхната верига в цяла България и ще видите как цената автоматично ще тръгне надолу, обясняват привърженици на идеята.

После ще бойкотираме и ОМВ и Шел и така на десет дена да ги въртим, за да се нормализира цената в рамките на 2 лева, колкото е нормално. Тези пак се уляха днес цената ма дизелва е 2.30 лева за литър, коментират гневни граждани в социалната мрежа и призовават за пълен бойкот на монополиста Лукойл – България.
Дали идеята ще проработи и дали търговците на горива ще намалят цените, ако цяла България им бойкотира за по десет дена работата все още няма как да кажем, защото това досега масово в България не се е случвало никога, но ако наистина имате желание да направим всички нещо заедно, е добре да опитаме!

Подминавайте десет дена веригата “Лукойл” зареждайте някъде другаде, но не и при тях. Зареждайте по – малко, ползвайте автомобилите си по – малко, да видим какво ще се случи. Може да помогнете това да се разпространи по – бързо и да стигне до повече хора, споделете с приятели, разкажете на близките си, копирайте и качете в профила си във Фейсбук, но не стойте безучастни. Само вашето безучастие, дава шанс на онези, които ни ограбват всеки ден да правят каквото си искат безнаказани.

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_721.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар