СРАЗИХА ГО! 5000 освиркаха мощно Цветанов на концерта на Силви Вартан!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Човекът евроатлантик с комунистическо потекло Цветан Цветанов не пропусна да си направи ПР по време на концерта на Силви Вартан в НДК.

Всичко хубаво, но когато той е зле режисиран, а хората не искат разни политици да си правят ПР на такива мероприятия се получава обратният ефект.

Вместо да получи аплодисменти, вечно мислещият за европейското бъдеще на България – Цветан Цветанов, публиката е започнала мощно да го освирква, когато дикторът е излязъл и обявил че ще прочете приветствие от името му и партията му към голямата изпълнителка залата е избухнала в мощни освирквания, съобщават зрители.

Повече от 5000 зрители отишли да се насладят на таланта на Силви Вартан са освиркали Цветан Цветанов и партията му.

Ето какво написа Мариела Балева, която е била сред публиката снощи в НДК:

Мариела Балева – Фейсбук

“Много се извинявам, че вместо да споделя радостта си от един незабравим концерт на Силви Вартан в НДК, ще трябва да ви съобщя за наглостта на един човек. Този човек, именуващ се Цв. Цв., се опита да развали накрая настроението на 5000 души, дошли да чуят една голяма изпълнителка.

Та този Цв. Цв. поискал да му се прочете приветствието към Силви…. Ако знаете как реагира само залата – С МОЩНО ОСВИРКВАНЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. Залата дори не позволи на диктора да прочете докрая приветствието му. Но имаме “новина” – ОСВИРКАХА ЦВ. ЦВ. Ето това е.”

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар