Срамът е за България!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трябваше ми доста време да осмисля кандидатурата на Ал Йо за евродепутат. Първият момент реших, че е неудачна и пошла журналистическа шега. Ама не, истина било….

Ударихме не само дъното, но и се заровихме в мръсната тиня до ушите с тази кандидатура. Не е важното, че е на ГЕРБ. Важното е, че има някакъв шанс да пратим в Европейския парламент човек, който за 30 години “блести” само с байганьовска простотия, завист, дребнавост и пълно изтрещяване и липса на разум.

И въпреки, че всички знаят името му, колко от вас ще се сетят да е направил нещо? Ами…няма! Освен изцепките и простотиите, с друго не е известен.

Спомням си първият път, когато го видях през 90-те години на миналия век, в зората на прехода. Говорещ с лозунги, без никаква мисъл зад тях. Комунистите – зли, демократите – добри! Русия – лоша, САЩ – добри! Ние – хубави, другите – лоши! Това му е начинът на мислене. Дребна, малодушна, жалка и завистлива душица, осмисляща живота си в омразата и в това да се набута някъде начело. Без значение, че не знае какво да прави там. Келепир да има!

Гафовете му са безкрайни. Омразата и завистта – също! Подмазване към висшестоящите и ритници към низкостоящите – това е бъдещият евродепутат!

Този човек няма да се поколебае, защото няма капацитетът да осмисля думите си, да вкара България в големи дипломатически и други проблеми. Защото право пропорционално на мозъка му, има голяма уста, която никога не знае кога да затвори.

За възпитание, морал, чест и достойство няма да коментирам. След като са го сложили в листата на гербавите, е ясно, че ги няма, те такива хора не търпят.

А срамът за България ще бъде дълго след като гербавите са си отишли от властта…..

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Срамът е за България!

  • Каква ирония!!!??? Най-корумпираните са шефовете на анти корупцията!!! Тия наистина да за лудницата!!!

Вашият коментар