Сред украинските бежанци се пускат слухове от неизвестни източници, че ще бъдат извозени към концлагер в планината

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сред украинските бежанци се пускат слухове от неизвестни източници, че ще бъдат извозени към концлагер в планината, където няма елементарни условия за живот.

От там идва и отливът на бежанците, които вчера и днес трябваше да бъдат извозени с автобуси от курортите край града към жп гарата, а от там до държавните бази. Това коментира на брифинг днес народният представители от МИР-3 Варна на „Продължаваме Промяната“ доц. д-р Антон Тонев, предаде Varna24.bg.

Заедно с колегата му, депутатът Калоян Икономов, те коментираха теми, по които „прехвърчат искри“ с опозицията в последните месеци.

Една от най-актуалните на този етап е бюджетът на Варна и дали спирането на точките, касаещи продажбата на 140 декара общинска земя и тегленето на нов заем ще бъдат оспорени от областния управител Благомир Коцев в съда и как това ще се отрази върху проектите, по които работи Община Варна в сферата на инфраструктурата.

„Бюджетът на Варна е 500 млн.лв. и той е наличен. Парите от продажбата на имоти и от нов заем ще влязат в местната хазна догодина, така че е неуместно да се твърди, че това ще попречи на инфраструктурните ремонти. Намесата на областния управител в решенията на Общинския съвет относно бюджета, е да се спрат случаите като този с ОУ „Димчо Дебелянов“ и тръбата във варненското езеро“, заяви Калоян Икономов.

Той увери, че областният управител на Варна се ползва с пълната подкрепа на партията и скоро ще му бъде даден достъп до класифицирана информация, така че това също няма да стои на дневен ред като тема.

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност