Срещата на Юпитер и Плутон: Идва седмица на изобилие – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятели на звездите сега, както и веднъж на всеки 2 години с хармоничните аспекти на Юпитер и Плутон преживяваме седмица на бурен растеж – търговски, културен, интелектуален, психологически и духовен.
(+/- 3 дни около 3 юни 2024, 03 ч. и 12 мин.)

Аз съм Краси Кирчева, консултирам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, автор на книга за анализ и приложение на вълшебни приказки за постигане на практически цели. https://prikazna-astrologia.com/

За ваше улеснение можете да чуете статията на видео тук https://youtu.be/MdXuVWZHmao

Нека започнем с Юпитер – планетния символ на изобилието, културата, науката и техническия  прогрес, на международната търговия, това, което обществото ни дава наготово – език, законност, пломби, асфалт, училища, техника, международен транспорт. С една дума: цивилизация. От всичко изброено в идната година с Юпитер в Близнаци ще се развият най-бързо търговията на дребно, езиковите обучения, администрацията и училищата. Моментът е подходящ за започване на дребен бизнес, за реформи в образованието и администрацията!

Плутон е планетата на истината, несъзнаваното, дълбокото споделяне. Той е и фактора на зачеването и смъртта, властта и големите капитали. Плутон стои във всеки знак по 15 години и сега, отпреди 3 месеца, е в новия си знак Водолей, където чрез градивни кризи ще задълбочава наука (електроника, неврология и психология), обществен и парламентарен живот, приятелства, авиация, кино. В изброените области той ще руши, дори ще посича неистинското, и ще подсилва истинското и жизненото – в двоен размер. Плутон във Водолей ще засили още повече влиятелността на социалните мрежи и електронната търговия. Кой още не си е направил сайт – да си направи!

Хармоничният аспект между Юпитер и Плутон ще развие всичко изброено през идната седмица, но и в следващите месеци, дори цяла година напред. По-конкретно:

 • В личен аспект ще получите мощен (и може би, болезнен) стимул да надскочите манипулации в личните отношения, моделите на власт и подчинение, насилник и жертва. Истината ще ви направи свободни!
 • В духовен аспект – архетипът на жреца-зрец ще се развие бързо при мнозина, и ще се прояви в интуиция и ясновиждане с помощта на ума и езотеричните науки.
 • В битов аспект – ще получите възможности и финансиране за да учите, да подмените автомобил и битова техника, да пътувате по въздух
 • В научен аспект – очакваме много нови изобретения и внедряване на изобретения, в образование, литература, езикознание, транспорт)
 • В образователен аспект – бързо осъвременяване и електронификация на образованието.
 • В медицински смисъл – ще се открият нови неврологични механизми, ще разпространят средства за лечение на мозък, нервна и дихателна система.
 • В здравен смисъл – лекувате се с успех чрез технологии, мастни киселини, движение и чист въздух.
 • Авиационната индустрия ще отбележи нови върхове.
 • Туризмът ще навакса изоставянето си, във всички подразделения – развлекателен, културен, образователен, дентален, спортен, музикален, конферентен.
 • Ресторантьорство, хотелиерство и развлечения ще се възстановят след пандемията.
 • Киноиндустрията ще се развие бурно с помощта на психология и технологии. Тя ще оформя представите за света и човека на мнозинството в още по-голяма степен.
 • Астрология, астрономия и космически програми ще намерят финансиране и ще постигнат успех.

Ще привлечете към себе си споменатите възможности:

 • Като правите подаръци.
 • Като четете и мечтаете.
 • Като празнувате ума и приятелството!
 • С малък ритуал на 3 юни: в 03.12 минути се обърнете към растежа-Юпитер и истината-Плутон с думите
  “Приемам възможностите за развитие, образование, каляване, задълбочаване и съзряване.”

Залагайте на най-важното!

Общите прогнози помествани в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите важни поводи си направете индивидуална прогноза с над 90% успеваемост. Вижте тук

А най-запалените могат да започнат Астрологичен тренинг със своя месечна прогнозна програма за постигане на важна житейска цел. Вижте тук

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар